23 Mayıs 2013

Kate Middleton: Emilia Wickstead Marella Manto


Kate Middleton, dün akşam bir sürpriz yaparak Kraliçe Elizabeth'in ilk Garden Party'sine katıldı. Bu Düşes'in ikinci sefer katıldığı Garden Party... Geçtiğimiz yıl aynı etkinlikte (burada) pembelere bürünen Düşes, bu yıl sarı rengi seçmiş. Sarı rengin çok yakıştığını düşündüğüm Düşes'in mantosu Emilia Wickstead tasarımı... Emilia Wickstead Marella Manto, rengi, düğmesiz oluşu ve kol boyunun kısa olmasıyla dikkat çekiyor.

 
 
İpek mantonun fiyatı yaklaşık olarak 5000 TL


"Royal" bir bahçe partisi için  oldukça yerinde olan kıyafetini beğendiğim Düşes'in şapkası dışında giydiği her şey yeni... Nice nice Kate Middleton post'ları yapan biri olarak, hiç bir şey beni "LK Bennett Sledge 2 Nude renk ayakkabı" yazmak kadar sıkmadı inanın...
Bu sebepten, gün bugündür! Çünkü Kate Middleton'un yeni bir Nude renk ayakkabısı var! Tarihe geçen LK Bennett ayakkabıya tıpa tıp benzese de ayakkabının markası Russell & Bromley. Yaklaşık 460 TL olan Park Ave ayakkabıyı yine Russel&Bromley'e ait Nude renk 5th Ave kutu clutch çanta ile tamamlamış.


Düşes'in şapkası ise favori şapka tasarımcısı Jane Corbett'e ait. Bu şapkayı geçen yıl Haziran ayında (bknz) kullanmış. Şapkanın benzerini ve mavi rengini de yine aynı tarihlerde (bknz) takmış. Ben bu şapkayı çok beğeniyorum, hatta Düşes'in şapkaları arasında en beğendiğim model diyebilirim.

Haziran 2012
 

Kate Middleton'un imzası olan saçları yine güzel görünüyor. Şapka ve saç modeli uyumunu da sevdim. Hülasa, çok sağlıklı ve güzel göründüğünü düşündüğüm Düşes'in böyle sürprizlere devam etmesini ve Kraliyet tantanalarında daha sık yer almasını diliyorum. Ne de olsa doğuma az bir süre kaldı ve bildiğim kadarıyla Haziran ayından itibaren ortalarda gözükmeyecek kendisi... Haziran aylarında da Kraliyetin yoğun bir etkinlik programı oluyor. Bakalım Düşes yine ansızın ortaya çıkacak mı?


Fotoğraflar: Daily Mail

6 yorum:

  1. ayakları farkedilmiyor ama çok şişmiş o yüzden mecburen değiştirmiştir eski ayakkabılarını :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bacaklarda ayaklarda şişlik var lakin eski ayakkabılar da artık patlamış olabilir (:

      Sil
  2. Yine her zaman ki gibi zarif.
    http://modadusleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, mavi kan taşısa bir de nasıl olacakmış merak ediyorum (:

      Sil
  3. Allah Allah düşes de olsa sonuçta bir insan neden aynı kıyafetleri, aksesuarları sürekli giymesin ki?Taktığın nokta çok tuhaf doğrusu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şeyleri giymesi tabi ki takdire şayan. Ama 1000 kere aynı ayakkabıyı giymesi bana tuhaf bir takıntı gibi geliyor lakin bu takıntı sayesinde ayakkabı hit bir trend oldu çıktı. Ben tuhaf şeylere takabilen biriyim.

      Sil