1 Mart 2014

2014 İlkbahar-Yaz Sokak Modası Trendleri *


Sokaklar için "yeni podyum" demek yanlış olmaz zira sokak modasının akım haline getirdiği moda trendlerinin sayısı oldukça fazla... Her sezon olduğu gibi, 2014 ilkbahar/yaz sezonuna ait bir çok trend sokak modasınca yeniden yorumlandı. Önümüzde bizleri bekleyen bahar ayları varken sokak modasının en çok giydiği 2014 ilkbahar/yaz sezonu trendlerine göz atmaya ne dersiniz?



1- Crop Top: 2014 bahar listesinde Crop Tops yani kısa üstlerin zirveye yerleştiğini söylemek zor değil. Sokak modasının en çok sahiplendiği trendlerden biri olan Crop Top eğilimi hız kesmeden devam ediyor. Bir kaç sezondur istikrarlı yükselişine devam eden Crop Top, sezonun bir diğer hit trendi olan midi eteklerle bol bol giyilecek.



2- Monokrom: Sokak modasının en sevdiği trendlerden biri monokrom! Siyah ve beyazın birlikteliği 2014 İlkbahar/Yaz sezonunda en fazla tercih edilen trendlerden olacak. Siyah ve beyaz renkli parçaların bir arada kullanılmasının yanı sıra siyah-beyaz desenli parçalarında bu sezon önemli bir yeri var.


3- Midi Etek: Önümüzdeki bahar sezonunun en feminen parçaları arasında yer alan midi etekler de sokak modasının favorisi... Sokak modasında midi etekler, Sweatshirt'lerle, kısa ceketlerle, kısa üstlerle ve deri ceketlerle birlikte giyiliyor. Pileli, çiçek desenli ve pastel tonlarda midi etekler sokakların hit parçaları arasında yer alıyor.



4- Gömlek ve Gömlek elbise: 2014 bahar sezonunda gömleklerin ayrı bir yeri var desek yeri...  Bir diğer önemli trend ise gömlek elbiseler. Bu bahar, gömlek elbisenin sokak modasının hit parçalarından biri olduğunu sakın unutmayın.



5- Çiçekli elbise: Çiçek desensiz bir bahar sezonu elbet düşünülemez ancak çiçek desenleri 2014 bahar sezonunun ana trendlerinden biri... Sokak modasında en çok tercih edilen çiçek desenli parçalar ise elbiseler!

*Bu yazı 25.02.2014 tarihinde Mynet Kadın portalında yayınlanmıştır. 
http://kadin.mynet.com/guzellik-moda/moda/22629-2014-ilkbahar-sokak-modasi-trendleri.html

1 yorum:

  1. midi eteklerin moda olmasına çok seviniyorum...göbeği en iyi kapatan parçalardan :)
    ama çiçekli elbise artık moda olmasın yaa, usandık walla

    YanıtlaSil