4 Mart 2014

Kate Middleton: Temperley London Odele Kaban


Kate Middleton'ın evliliğinden sonra pek gece dışarı çıktığını görmedik. Ancak önceki gece eşiyle birlikte arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için Londra'daki bir bara gitmişler. Kate Middleton şahane bir kaban giymiş. İlk defa gördüğümüz kaban çok şık ve çok tarz bir parça. Ne yazık ki fotoğraflar gece çekildiğinden net değil, ancak bu kabanı incelememiz için bir engel teşkil etmiyor (:


Temperley London Odele Kaban

Kate Middleton'un kabanı sevdiği markaların arasında olan Temperley London'a ait... Kürk yakalı, deri ve süet kullanılmış kabanın fermuar detayları ve kemeri dikkat çekiyor. 2720 Euro fiyatla satılan kaban, yaklaşık 8200 TL değerinde... 


Kabanı çok ama çok beğendim. Kate Middleton'a da çok yakıştığını düşünüyorum. 
Kabanı yakından incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla kabanın içinde severek giydiği kuş desenli Issa elbisesi var. Tabi fotoğraflar da kötü olduğundan yanılıyor olabilirim. Elindeki çantanın Mulberry olduğu anlaşılıyor ama modeli konusunda yine emin olamıyorum. Bu arada, Düşes'in yeniden hamile olduğu konusunda dedikodular var.  3 aylık hamile olduğundan ve bu sefer bir kız bebek beklediğinden bahsediliyor (:

Fotoğraflar: Daily Mail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder