15 Nisan 2014

Recycle Kate: Luisa Spagnoli Tayyör


Yeni Zelanda turunun sekizinci gününde Kate Middleton eşi ile birlikte Christchurch kentine geçti. 2011 yılındaki depremde büyük kayıplar yaşayan şehri ziyaret eden ikili depremde ölenleri anma etkinliklerine katıldı, sonra da bir kriket maçına katıldı. Kate bugün için yine geri dönüşüm stilini devam ettirdi. 2011 yılında, henüz William ile evli değilken giydiği kırmızı tayyörünü yeniden giydi.


Kate, bu kırmızı tayyörü 2011 yılında Hollie de Keyser adlı butikten almış. O zamanlar 495 GBP'ye satın aldığı tayyör, İtalyan moda tasarımcısı Luisa Spagnoli tasarımı... Zamansız ve klasik bir parça olmasıyla birlikte iyi bir yatırım olduğu da ortada...

2011

Kate,  bu takımı 2011 yılında balıkçı yaka siyah bir kazak ve nefret ettiğim süet çizmeleriyle giymiş. Ben 2014 kombinasyonunu çok daha şık buldum. Ceket bu şekilde daha hoş görünüyor... Bir de etek boyu 2014 yılında sanki uzamış gibi (:


Sportmenliği ve atletikliği ile hayran kaldığımız Düşes, kriket maçını oynaması için yapılan teklife hayır dememiş. Topuklu ayakkabı ve tayyörle de gayet güzel kriket oynamış. Kate'in baş etmediği bir şey yok sanırım (:

Kate'in mimiklerine bayılıyorum (:


Kate, aksesuar babında Angel Episode süet ayakkabıları, Mulberry Bayswater Clutch ve Cartier saatini kullandı.


Kate'in Yeni Zelanda Turu'daki saç modellerini çok beğendiğimi söyleyebilirim.
Bu model de çok beğendiğim saç modelleri arasında yerini aldı.



Fotoğraflar: DailyMail

5 yorum:

  1. niye süet ayakkabı kullanır hiç anlamıyorum hele de böyle outdoor etkinlik için hemen toz olup rengi değişiyor ayakkabının deri ayakkabı seçmesi lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Audrey Sürekli süet giyiyor aslında. Hiç sevmediğim şeydir benim de hemen kirlenmesi ancak Kate süet ayakkabı, bot ve çizmelerden vazgeçemiyor. Ben de anlam veremiyorum :/

      Sil
  2. akıllı kadın
    vardır bir bildiği...
    bu arada " elbiseler" le ilgili yazı bekliyorum.
    önerilerinizi merak ediyorum.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Çok zarif ve sempatik :)

    YanıtlaSil