18 Nisan 2014

Kate Middleton: Diane von Furstenberg Patrice Elbise


Kate Middleton ve eşi bugün Avustralya Turu'nun ikinci gününü "Blue Mountains"i ziyaret ederek geçirdiler. Doğal güzellikleri ve dağcılık sporu ile ilgilenenler için önemli bir yer olan "Mavi Dağlar" bugün mavili elbisesiyle oldukça şık görünen Düşes'i ağırladı. İkinci gün için Diane von Furstenberg'in en güzel icadı olan, şahane bir anvelop elbise seçmiş. Elbisenin mavi-beyaz rengi ve deseni çok şık. Üstelik Kate' de çok yakışmış.



Diane von Furstenberg Patrice Cotton Wrap Dress

Elbise bugün Kate'in üzerinde görülür görülmez tükenmiş! Tamamen linkleri kaldırılmadan incelemek isteyenler buradan elbiseye yakinen göz atabilirler. Harika bir elbise, Kate'in tarzına da çok uygun. 224 GBP yani yaklaşık 800 TL değeriyle çoktaaan tükenmiş bir parça...


Kate'in makyajı, saçı, Clutch çantası da dahil her şeye varım. Ancak, ayakkabı seçiminin çok kötü olduğunu söylemek istiyorum. Bu takozlar, Skinny Jean pantolonun altında güzel görünüyor. Ancak iş elbiseye geldi mi, hele ki böyle güzel ve zarif elbise söz konusu oldu mu Kate'i ya da stilistini anlamak istemiyorum. Zaten istesem de anlayamıyorum! Outdoor etkinliği, tabi ki Stiletto beklemiyorum ama en azından şu elbisenin hakkını verecek zarif bir ayakkabı görmek isterdim.


Kate'in saçlarını ayrı bir beğendiğimi dile getirmek isterim. 
Cartier saat, Diana yüzük, Mappin and Webb kolye kombinasyonu gayet hoş görünüyor.

Fotoğraflar: Daily Mail


4 yorum:

  1. Evet ayakkabılar kesinlikle olmamış. Onlar hariç mükemmel görünüyor. Acaba bu elbise modelinin fiyatı daha düşük olanı var mıdır? Ne bileyim, bir H&M, Zara filan ayarında ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elizabennet Mutlaka vardır ama ben anvelop elbiseye çok fazla rastlamıyorum. H&M'de geçen sezonlarda gördüğümü hatırlıyorum. Fiziksel mağazalarda rastlamadım ama Google'a anvelop elbise yazıp online mağazalara bakılabilir belki... Bilenler varsa buraya yorumları bekliyoruz (:

      Sil
  2. Elbise gerçekten çok güzel bayıldım!

    YanıtlaSil