24 Nisan 2014

Aradığım Banyo Dolaplarını Evmanya’da Buldum!


Evimin banyosu kelimenin tam anlamıyla dökülüyordu. Yani yeni banyo dolapları almamın vakti gelmişti. Ama maalesef bunun için ekonomik anlamda çok da hazır değildim. Bütçem çok kısıtlıydı. Birkaç büyük yapı market mağazasını gezdim, hem fiyatlar el yakıyor hem de ürünler çok da beni cezp etmiyordu. Sonra dönüp dolaşıp internette karar kıldım. Ne alırsanız alın, internette daha ucuz, bir kez daha anladım!

Birkaç siteye baktım ve birkaç banyo dolapları modellerini beğendim ama nafile… Fiyatlar inanılmaz uçmuştu. Banyom küçük olduğu için küçük bir dolaba ihtiyacım vardı. Açıkçası bin TL’nin altında ürün bulamadım desem yeridir. Siteler arasında mekik dokurken bir yerde, köşede www.evmanya.com sitesinin reklamını gördüm. İndirim kampanyasından söz ediliyordu.


İyi ki görmüşüm çünkü muhteşem banyo dolaplarını gerçekten çok ucuza satıyorlar. Açıkçası tam olarak aklımdaki modeli bu sitede buldum. Diğer sitelerdeki dolaplar zeminde duruyordu. Bu sitede istediğim gibi, duvara monte edilen ve altı boş olan banyo dolaplarını buldum. Fiyatları ise sandığımdan daha ekonomik çıktı. Ayırdığım bütçe bu sitenin dolapları sayesinde arttı. 

Yeni Banyo Aksesuarları Da Aldım!

Artan parayla da hemen yeni banyo aksesuarları aldım. Bir de yeni duş perdesi alında banyoma adeta bahar geldi! Keyifle duşumu alabiliyorum ve keyifle banyomda zaman geçirebiliyorum. Benim aldığım ürünün özellikle aynası da çok kaliteli çıktı. Biliyorsunuz, banyo sürekli nemli olduğundan aynalar birkaç haftada kararmaya başlıyor.

Fakat sanırım bu sitede satılan ürünlerin aynaları daha farklı bir malzeme ile korunuyor. Uzun süredir kullanıyor olmama rağmen aynalarda küçük bir karartı bile olmadı. Ürünler demonte geldi ama içerisinden nasıl kurulacağına dair bir şemalı anlatım kağıdı çıkıyor. Yapboz yapar gibi hemen parçaları birleştirebiliyorsunuz. Yani bu işten anlamanız gerekmiyor. 

Kırmızıyı çok sevdiğim için ben kırmızı bir banyo dolabını tercih ettim. Birkaç sitede kırmızı banyo dolabı gördüm ama hem büyük hem de pahalı olduklarından satın alamamıştım. Evmanya’da tam banyo ölçülerime uygun dolaplar vardı. Benim gibi küçük bir banyoya sahip olanlar diğer sitelerde hiç boşuna zaman harcamasın derim. Ucuz, kaliteli ve küçük dolaplar bu sitede var! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder