22 Nisan 2014

Trend: Boyfriend Gömlek


Bana göre maskulen akımın en güzel parçalarından biri... Zira, erkek gömleği (ya da benzerini) giymiş bir kadının çekiciliğine ve karizmasına diyecek sözüm yok. Bu sezon özellikle mavi tonları, beyaz ve çizgili Boyfriend gömleklerin trend olduğunu görüyoruz. En azından dolabınızda yoksa bir tane beyaz renk Boyfriend gömlek edinmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü trend olmasa dahi bir kadının gardırobunda her zaman bulunması gereken bir parça olduğunu düşünüyorum.


Karizması bir yana, bir Boyfriend gömleğin feminen parçalarla harika bir uyumu olduğunu söylemek gerek. İster kalem etekle, ister midiyle... Kumaş pantolonla ayrı havası var, yırtık Jean ile bir başka havası var. Unutmadan, bu sezon Chambray kumaştan gömleklerin de (Rengi itibariyle denim gömleğe benzeyen ancak çok daha hafif kumaştan yapılan gömlekler) önemli bir yeri olduğunu belirteyim... Anlayacağınız, biraz Oxford havası biraz da maskulenlik bu sezon gömleklerde öne çıkan detaylardan olacak... Eğer şimdiye kadar aradığınız Boyfriend gömleği bulamadıysanız, mağazaların erkek reyonlarına göz atmanızı da tavsiye ederim (:

Fotoğraflar: Stockholm StreetStyle, Pinterest, Tumblr


6 yorum:

  1. bende boyfriend gömlek bu hayattaki en kurtarıcı parçalardan biri. iş yerinde kullanımı çok rahat oluyor. bu gömleklerle küpe kullanımı da ayrı bir şık duruyor. fazla kafa yormadan şık olmanın en kolay yollarından biri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @trişkadanameler Bence de, ofis için de harika bir parça. Zıtlıkların uyumu; feminen ve maskulen parçalar bir arada harika sonuç veriyor.

      Sil
  2. bloğunuzu çok beğeniyorum... hele düşesin gardrobu sayfanızda ki açıklamalarınızla bilgilendirmeniz harika ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Filiz Merhaba! Takibiniz ve güzel sözleriniz için çoook teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil
  3. her daim giydiğim ve her daim giyeceğim yaz kış benimle olan boyfriend gömleklerim harikalar.. güzel post olmuş ellerine sağlık_________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğba Çok teşekkürler Tuğbacım. Evet, zamansız ve yazı kışı yok. Benim de en sevdiğim parçalardan...

      Sil