3 Eylül 2014

2014-2015 Sonbahar/Kış Jean Trendleri


Jean parçaları her ne kadar klasik olarak ele alsak da, her sezon değişen moda trendlerinden onlar da payını alıyor. 2014-2015 sonbahar/kış sezonunda öne çıkan bir çok Jean trendinin bulunduğunu belirtmek gerekiyor. Gardıroplarımızın demirbaşı Jean'in kış sezonunda ne gibi trendlerle karşımıza çıkıyor, haydi bir göz atalım...


Skinny ve Jeggings

Skinny Jean trendi kış sezonuyla birlikte oldukça ihtişamlı bir şekilde geri dönüyor. Bu sezon yüksek belli Skinny Jean pantolonlar dikkat çekerken, tayt kıvamında Jeggings pantolonlar da oldukça popüler.

 

Kısa paçalı Jean'ler

Paçaları bilekte hemen biten Jean pantolonlar sezonun bir diğer gözdesi. Özellikle ayakkabıları ön plana çıkartmak için harika bir parça... Bu tarz Jean'ler bot sevenlerin de gözdesi olacağa benzer.


Yırtık Boyfriend Jean

Aslında her iki trendin ayrı ayrı yeri var. Hem yırtık Jean pantolon halen çok trend hem de Boyfriend Jean'lerin bir yere gitmeye niyeti yok. Bu iki trendin birleşimi yani yırtık Boyfriend Jean'ler ise oldukça popüler.

 

Yüksek bel Jean pantolon

1970'lerin etkisi ve hediyesi olan yüksek belli Jean'ler de nostaljik görüntüleri ile sezonun en mühim Jean trenleri arasında yerini alıyor.


Salopet

70'ler etkisinin bir diğer sonucu da Jean salopetler... Klasik Denim mavisinde görülen salopetlerin yanı sıra siyah renkli salopetler de revaçta...


Patchwork/Yamalı Jean Pantolonlar

Klasik Jean'lerden sıkılanlar, bir süredir Jean trendlerinde hatırı sayılır bir yer edinen yamalı Jean pantolonlardan edinebilirler.


Koyu renkli Jean pantolonlar

Siyah, koyu maviler, laciler kış sezonunda bol bol giyilecek ve tercih edilecek...


Beyaz Jean Pantolon

Kışın beyaz giyinmek! Artık sanıyorum yadırganmayan, rahatlıkla uygulanan harika bir eğilim üstelik 2014-2015 sonbahar/kış sezonunda da oldukça trend... Bu eğilimden pek tabii Jean trendleri de payını alıyor. Beyaz Jean pantolonunuzu artık yazlık diye kaldırmaktan vazgeçin!

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

1 yorum:

  1. Ya yüksek bel,ya da kısa paça jean pantolonla Stiletto ayakkabı'yı çok seviyorum.Harika bir ikililer bence. :)

    YanıtlaSil