8 Eylül 2014

imPress Yapıştır Çık Tırnaklar

 

Gratis'lerde satışa çıkmış güzel bir ürün var: imPress Yapıştır Çık tırnaklar. Vakti olmayanlar, oje sürmeyi beceremeyenler, hatta oje sürmeyi sevmeyenler için gayet kullanışlı ve güzel bir ürün. Özellikle manikür yaptıramayacak durumda olup, acilen çözüm arayanlar için de kurtarıcı bir ürün olacağına inanıyorum. Ürünün içerisinden 24 adet tırnak çıkıyor, tırnaklarınızın genişliğine göre rahatlıkla uygun boyutlu olanları buluyor ve arkasında bulunan jelatinleri çıkartarak, tırnaklarınıza hafifçe bastırarak uyguluyorsunuz.


Gece aklıma estiği için flaş kullanarak çektiğim fotoğrafların bedbahtlığından ötürü kusura bakmayın. Ürün böyle bir ambalajda geliyor, içerisinden çıkan temizlik mendili ya da kolonya ile tırnakları siliyorsunuz. 


Tırnakları bir güzel dizdim. Erkek çocuğundan hallice ellerim, birazdan kırmızı ojeli maniküre kavuşup kadın eline benzeyecek (:


Vee taa taam (: Tek yaptığım, jelatini çek çıkart, tırnağı hizala, sonra bir güzel bastır. Teknoloji dedikleri güzel şey azizim... "Bunlar nasıl çıkacak?" diyen detaycılar, elleri ılık suda biraz bekletmek ve tırnakları hafifçe çekmek yeterli oluyor. Güzel güzel kullanırsanız, 1 hafta ömrü var diyorlar. 

Bu güzel ürünle tanışmama vesile olan Beliz Kozmetik'e teşekkür ediyorum.


FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder