13 Eylül 2014

Converse Giymenin 8 Yolu

Elin Kling

Converse, 1908 yılında kurulduğundan beri modanın gündeminden hiçbir zaman düşmedi ve klasikleşti. Hemen her kesimden insanın tercih ettiği, adeta ortak bir nokta olan Converse ayakkabıların her yerde giyilebilmesi bu ayakkabıları ayrı bir yere koyuyor. Aynı şekilde, Converse ayakkabıların gelinliklerin bile altına giyilebildiği günümüzde, çoğu kombinasyonda kendine yer bulmasına şaşırmıyoruz. Converse'in bu muhteşem uyumundan ilham almak için, işte karşınızda Converse giymenin 8 yolu!


1- Maxi Elbiselerle Converse

İlk başta Maxi boy bir elbiseyi Converse ile düşünemiyor olabilirsiniz. Ancak bu iki parçanın uyumu sandığınızda daha etkileyici! Converse ayakkabılarınızı uzun elbiselerin yanı sıra uzun eteklerle de kombinleyebilirsiniz.


2- Deri parçalarla Converse

Deri pantolon, şort ya da etek hiç fark etmez. Converse deri parçalarla her şekilde yakışıyor. Asi havası olan deri parçaları, Converse'nin spor tarzıyla birleştirip spor-şık kombinler elde edebilirsiniz.

 

3- Skinny Jean ve Converse

Converse, Jean pantolonlar en iyi tamamlayıcılarından biridir ancak feminen bir havası olan Skinny Jean'lerle de yakışması da garantidir.


4- Mini Elbiselerle ve Eteklerle Converse

Maxi elbiselerle yakışan Converse mini elbise ve eteklerle de çok yakışmakta...


5- Şortlarla Converse

Kısa parçalardan söz etmişken, şort ve Converse uyumundan bahsetmemek olmaz. Şortunuz kumaş, Jean ya da deri olabilir. Converse'inizin şortunuzla çok yakışacağından emin olabilirsiniz.

 

6- Takım Elbise ile Converse

Evet, takım elbiseniz ya da kumaş pantolonlarınız Converse ile giyilebilir. Ciddi kıyafetinize spor ve enerjik bir hava katmak için bu kombinasyonu deneyebilirsiniz. Blazer ceket giydiğinizde ayakkabı seçiminizi Converse'den yana yapabilirsiniz.


7- Kalem Etek ve Elbiseyle Converse

Aslında bu başlığa midi boyda etek ve elbiseler de diyebiliriz. Klasik diye düşündüğünüz kalem eteğinizi Converse ile tamamlayarak biraz kolejli biraz da spor şık kombinler elde etmeniz mümkün.


8- Tulumla Converse

İster kot salopetle ister kumaş tulumlarla tamamlayabileceğiniz Converse yine neredeyse her şeyle yakıştığını ispat ediyor!


*Bu yazı 24 Temmuz 2014 tarihinde Pembe Şeker Moda Blogu'nda yayınlanmıştır.


1 yorum:

  1. Çok rahat ve kullanışlı.Topukluyu bile geçer bence bu konuda. :) Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil