16 Eylül 2014

NYFW İlkbahar/Yaz 2015 Hamile Stilleri


Modaseverlerin ajandası şu an epey yoğun, zira 2015 ilkbahar/yaz koleksiyonlarının görücüye çıktığı moda haftaları başlamış durumda. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve ilk moda haftası olan New York, her zaman olduğu gibi podyumlarından daha çok sokak modası ile konuşuldu. Ancak bu moda haftasını diğerlerinden ayıran bir nokta vardı: Hamile stil ikonları! Sokak modasının bilinen simaları, dünyaca ünlü editör ve gazetecilerden dört hanım sözleşmiş gibi hamile stilleriyle New York sokaklarını arşınladılar. Kimler mi? - Miroslava Duma, Eva Chen, Natasha Goldenberg ve Yasmin Sewell... Bu dört stil ikonunun yeni sezon trendleriyle yorumladıkları hamile stillerine göz atmaya ne dersiniz?


Mira Duma, ikinci çocuğuna hamile... Her daim stiliyle göz kamaştıran stil ikonu New York Moda Haftası süresince giydikleriyle de dikkat çekti. Stil ikonu, önümüzdeki yaz sezonunda bilekten bağlı sandaletlerin, mini çantaların, derinin, enine çizgilerin ve renk bloklarının moda olmaya devam ettiğini vurguluyor. Deri etek-ceket ve ince trençkot takımı benim en beğendiğim seçimleri oldu.


Natasha Goldenberg, Rusya'nın acar gazetecilerinden ve stil ikonlarından biri. Hamile stiliyle dikkat çeken stil ikonu, en çok desenlere dikkat çekiyor. Desenli trençkot, elbise ve etek giyen Natasha Goldenberg kürk detayı, panço ve sandaletleriyle de öne çıkıyor.


Moda danışmanlığı yapan Yasmin Sewell, İngiltere'nin en önemli stil ikonlarından biri... Vogue internet sayfasının fotoğraflarını en çok yayınladığı stil ikonu, bildiğim kadarıyla ikinci hamileliğini yaşıyor. Hamilelik stilinde, slip elbise, grid desen, metalik -ve kaba- sandaletler öne çıkıyor.


Eva Chen, Lucky dergisinin genel yayın yönetmeni. Aynı zamanda New York'un önemli stil ikonlarından biri... Eva Chen hamilelik stilinde, spor-şık görünümlere, sayılara, monokrom renklere, statement çantalara ve parlak mavi renge dikkat çekmiş...

Fotoğraflar: Collage Vintage, Vogue, Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder