3 Kasım 2014

Alışveriş yapmanın keyfi Jimoda.com'da


Online alışverişi seviyoruz çünkü; hepimizin hayatını kolaylaştırıyor ve bizlere zaman kazandırarak beğendiğimiz ürünleri tek tıkla kapımızda buluyoruz. Özellikle güzellik ve moda deyince online alışveriş siteleri bir adım daha öne çıkıyor. İşte bu online alışveriş sitelerinden olan ve motto olarak "Senin hikâyen, senin stilin" diyen jimoda.com'da kozmetikten giyime aksesuardan özel tasarımlara, ünlü markalara dair birçok aradığınızı bulabilirsiniz.


                                                               
Alışverişe yeni bir soluk getiren jimoda.com dünyadaki trend ürünleri de ayağınıza getirerek kendinizi özel hissettirmeye çalışıyor. Jimoda.com size sunduklarıyla stilinizi oluşturmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca  jimoda.com da makyaj yapmanın keyfini doyasıya yaşayacağınız BH Cosmetics'in birbirinden farklı far paletleri de sizleri bekliyor.



BH Cosmetic'in 88 renkten oluşan ve pırıltılı renkler içeren far paletinden çok hoşlanacaksınız. Göz makyajında parlak ve ışıltılı ve metalik  renkleri seviyorsanız bu far paleti tam size göre. 88 color shimmer, göz alıcı makyajlar için yaratıldı. 88 color shimmer far paletini incelemek için tıklayın.


Göz makyajınızda parlak ve nötr renkleri bir arada kullanmayı seviyorsanız, bu palet tam da size göre! 120 Color Eyeshadow Palette 2nd Edition, 120 renkten oluşan 2 palet içerir. Feminen ve kusursuz makyajlar için kusursuz bir palet. Farların yüksek pigmentli olması sayesinde makyaj yapmanın keyfini çıkaracaksınız. Paleti incelemek için tıklayın.


Eğer bir parti kızıysanız ya da katıldığınız davetlerde göz makyajınızla dikkat çekmek istiyorsanız Party Girl Palette mutlaka makyaj masanızda yerini almalı... İçerisinde 40 renk barındıran  BH parti kızı göz farı paleti, ışıltılı ve mat renklerden oluşan kreatif makyajlar yaratmak için mükemmel bir palet. Bu harika palete göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Jimoda.com'da sadece makyaj alanında değil, giyim tarzınıza tarz katacak bir çok parçayı da bulabileceğinizi unutmayın! 

               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder