7 Kasım 2014

Trend: Balıkçı Yaka


Balıkçı yaka (Dik Yaka) parçaları aslında zamansız ve klasik olarak ele almak gerekiyor. Her kış bizi soğuktan koruyup, aynı zamanda stil sahibi gösteren yegane parçalardan biri… Fakat, geçtiğimiz kış sezonuyla birlikte 2014-2015 kış sezonunda da balıkçı yaka parçaların hit trendlerden olduğunu görüyoruz. Dev tasarımcıların koleksiyonlarda sık yer verdiği balıkçı yaka parçalar, sezonun olmazsa olmaz trendlerinden biri...


Balıkçı yaka bir kazak, hemen her şeyle giyilebilir. Skinny jean’den eteğe bir çok kombinasyonun yapılabileceği bu parçayla katmanlı giyim trendine de uyum sağlayabilirsiniz. Bunun için balıkçı yaka bluz ya da kazakları yelek, ceket, hırka hatta ceket gibi kullanacağınız bir gömlekle birlikte giyebilirsiniz. Ayrıca bu sezon balıkçı yaka elbiselerin de oldukça popüler olduğunu söyleyelim. Balıkçı yaka kazak, bluz ve elbiseler trençkot, pelerin ve mantolarla giyildiğinde de çok şık bir görüntü sağlıyor.



Balıkçı yakayı aksesuarlarla kullanın
Dik yaka kazak ya da bluzunuzun çok sade olduğunu düşünüyor ya da biraz daha stil sahibi bir görünüm yaratmak istiyorsanız, size aksesuarlardan yararlanmanızı salık veririm. Peki bunun için bir kaç fikre ne dersiniz?


Statement kolye ve balıkçı yaka

Renkli ve dikkat çekici kolyeleri balıkçı yaka kazağınız ya da elbisenizle kullanabilirsiniz. Düz renk dik yaka kazaklarınıza hareket katmak için statement kolyelerden takabilirsiniz. 
 

Balıkçı yaka elbise ve kemer

Balıkçı yaka düz bir elbiseyi biraz hareketlendirmek ve şık bir detay eklemek için kemerlerden faydalanabilirsiniz. Zaten kemer takmak da bu sezonun önemli aksesuar trendlerinden biri…


Büyük küpeler ve balıkçı yaka

Saçınızı arkaya doğru şekillendirin hatta topuz ya da atkuyruğu yaparak toplayın. Ve büyük, dikkat çekici bir küpe takın.

Fotoğraflar: Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder