8 Kasım 2014

Kate Middleton: Matthew Williamson Manto


15 haftalık hamile olan Kate Middleton, bildiğiniz üzere sabah bulantılarından bir nebze de olsa kurtulmuş ve resmî görevlerinin başına dönmüştü. Bugün eşi Prens William ile birlikte Galler'e giden Düşes bir rafineri ziyaretinde bulundu. Galler'in rüzgarlı ve serin havası için bebek mavisi bir manto seçen Kate Middleton yine sağlıklı ve güzel görünüyor. Kate'in seçimi mantoya yakından bakalım...


Kate Middleton'ın manto seçimleriyle ne kadar isabetli olduğu malumunuz... Bugün seçtiği manto da yine kendi tarzına uyan, şık bir parça. Manto, Matthew Williamson imzası taşıyor. Kate daha önce aynı tasarımcıya ait gri peplum detaylı bir elbise giymişti. Elbiseyi hatırlamak isteyenler buraya tıklayabilir.


Matthew Williamson manto 1410 Euro yani yaklaşık 4000 TL ederinde... Hazır stoklarda yer alıyorken mantoyu incelemek isteyenler buraya tıklayabilirler. Kruvaze mantonun beldeki cep detayları ve parlak düğmeleri dikkat çekiyor. Bebek mavisi rengi enfes ve Kate'e çok yakışmış.


Kate mantoyu siyah opak çorap ve severek giydiği siyah Aquatalia Rhumba çizmelerle tamamlamış. Elindeki clutch da sık sık kullandığı Stuart Weitzman Muse süet çantası...

 
 
 Kate'in saçları aşırı rüzgardan dolayı biraz şekilsiz gözükmekte. Bu tarz bir mantoyla at kuyruğu saçların harika görüneceğinden eminim.Yine de Düşes'in şıklığını Galler'de konuşturduğunu söylemek lazım. Kate'in manto seçimini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: DailyMail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

4 yorum:

  1. Çorapla çizmenin renk uyumsuzluğu beni çok rahatsız etti yaa. Mantoya ise söz yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Hande Al benden de o kadar... Kate'in o çizmeleri niye hala giydiğini zaten sürekli sorguluyorum. Bütün kıyafetin havasını söndürüyor.

      Sil
  2. Harika bir manto gerçekten ona çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Nil Bence de çok iyi bir seçim. Ama Kate'in manto seçimleri genellikle çok isabetli oluyor.

      Sil