16 Ocak 2019

Recycle Kate: Oscar de la Renta ceket ve etek


Kate Middleton, bugün Kraliyet Opera Binası'nı ziyaret etti. Bu ziyaret için 2017 yılında giydiği fuşya tonlarındaki Oscar De La Renta imzalı ceket-etek takımını yeniden değerlendirdi. Aslında, bunun bir 'geri dönüşüm' kombini olduğunu söylemek gerek, ama Kate'in giydiği yeni ayakkabılara dikkat! Ben çok beğendim. Evet, özetle ayakkabıları dışında Kate'in bugün giydiği her şey hali hazırda gardırobunda olan parçalardan oluşuyor.


Şöyle bir baştan ayağa bakalım! Ultraviyole renklerin içinde adeta ışıldıyor. Kate'in son günlerde cildindeki güzellik ve canlılık da dikkat çekiyor. Saç rengi, iri bukleleri ile sağlıklı ve dinlenmiş bir görüntüsü var. Ne demiştim... Düşes, Oscar de la Renta'nın bu tasarımını 2017 yılının Şubat ayında giymişti. Takım, markanın 2015 sonbahar-kış koleksiyonunda yer alıyordu. 

 

Kate çanta olarak çok sevdiğim ve kullanışlı bulduğum Aspinal of London marka Midi Mayfair model çantasını kullanmış. Bu ceket etek takımı ile çok yakıştırdım.


Gelelim Kate'in 'yeni cicileri'ne... Rugan ve altın renkli büyük bir tokası olan stilettolar Rupert Anderson imzası taşıyor. Ayakkabının modeli ise 'Nada'. Çok beğendim, çok stil duran şık bir ayakkabı olduğunu düşünüyorum.


Kate'in giydiği siyah rengin görselini maalesef bulamadım ama yukarıdaki kırmızı renkli de modeli yakından görmemiz açısından faydalı olur herhalde (: Çok şık değil mi?


Benim Kate'in kombininde gözümü yoran tek şey arada sırada parlayan siyah opak çorapları oldu...
Onun dışında bence baştan ayağa çok güzel görünüyor. 
Siz ne dersiniz?


Fotoğraflar: DailyMail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder