6 Ocak 2019

Recycle Kate: Catherine Walker Mavi Manto


Kate Middleton eşi ile birlikte bugün Sandringham'da bulunan St. Mary Magdalene kilisesindeki Pazar ayinine katıldı. Çiftimize yakın arkadaşları eşlik etti. Ayinden sonra halkla buluşan Kate ve William yine büyük ilgi gördüler... Pazar ayini için mavi rengi seçen Kate, geçen sene Norveç gezisinde giydiği Catherine Walker tasarımı mavi dik yaka mantosunu yeniden giydi. 


Şubat 2018 yılında Norveç gezisinde Prens Louis'e hamileyken giydiği mantoyu yeniden değerlendiren Düşes, oldukça keyifli ve şık görünüyor. Şubat ayındaki post'u okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 


Mantosunu lacivert Prada stilettolar ile tamamlamış. Yine aynı tonlardaki Jimmy Choo clutch çantasını kullanış. Baştan ayağa aynı tonlarda giyinen Düşes'in saçındaki bant ise çok tatlı...


Saç bandı ünlü şapka tasarımcısı Jane Taylor'a ait... Jane Taylor'un fotoğraflarında tülle kullanılmış. Ama en Kate'in kullanım şeklini daha çok beğendim. Kate'e çok yakışmış. Uzun zamandır fascinator yerine bu tarz bantlar kullanması hoşuma gidiyor.


Kate'in Pazar ayini için seçtiği parçaları sizler nasıl buldunuz?

Fotoğraf: DailyMail





2 yorum: