30 Ocak 2019

Lohusalık dönemini kolaylaştırın


Doğum yapan anneler, belli bir dönem stres ve sıkıntı yaşarlar. Aslında biraz da doğumun verdiği stres ve sıkıntıdan kaynaklanmaktadır. Alışılmamış bir hayata adım atmak, yeni sorumlulukların altına girmek, dikkat edilmesi gereken konularının artması gibi birçok etken, annelerin bir süre sıkıntı çekmelerine neden olur. Ama bir de lohusalık dönemini rahat atlatmanın da birtakım yöntemleri vardır. Aslında bu konularda doğum yapmadan önce veya sonrasında doktorlar annelere gerekli bilgileri verirler ama yine de bu konuda daha fazla bilgi edinmek için bu yazımızı okuyabilirsiniz. 

Giyiminize dikkat edin
Lohusalık döneminin en sıkıcı durumlarından biri de bu dönemde vücudun yeniden eski haline gelmesini beklemektir. Her anne elbette çocuğuna yeteri ilgiyi göstermekle birlikte bir de şıklığını düşünmek zorundadır ama lohusalık dönemi, şıklıktan ziyade rahat olunması gereken bir dönemdir. Hamilelik dönemi boyunca vücudun değişmesi ve bu değişimin daha kolay atlatılması için geniş kıyafetlere ihtiyaç vardır. Lohusa kıyafetleri bu konuda en büyük destekçiniz olacaktır. Lohusa pijama ile evde veya hastanede daha rahat gezebilir, işlerinizi yaparken sıkılmaz ve vücudunuzun daha erken sürede toparlanması için yardımcı bir parça olarak kullanabilirsiniz. Bununla birlikte lohusa gecelik modelleri de gece saatlerinde bebeğinizi daha rahat emzirmek için kullanabileceğiniz bir parçadır. 



Bebeğinizi emzirirken rahat davranın
Çoğu anne, bebeğini emzirmek için uygun pozisyonu buluncaya kadar ecel terleri döker tabir caizse. Kucağında duran büyük mucizeye zarar gelmemesi için elinden geleni yapan anneler, bu konuda biraz daha rahat davranmalıdırlar. Özellikle giyilen kıyafetin rahat olmasına ve bebeğini daha rahat emzirmesine yardımcı olacak kıyafetler seçmeye dikkat ettiklerinde bu sorunun ortadan tamamen kalkacağını söylemek gerekir. Bebeğin rahat emzirilmesi için özel olarak tasarlanan emzirme sütyeni veya emzirme atleti, bu konuda en büyük yardımcınız olacaktır. Pamuk kumaştan üretilen ve annenin rahatsız olmasını engelleyen emzirme atleti, hem hastane içinde hem de hastane sonrasında en büyük yardımcılarınızdan biri olacaktır. 


Lohusa korsesi takın
Vücudun sarkması her annenin canını sıkan durumlardan biridir ama her anne de doğumdan sonra bu sorun ile karşı karşıya kalmaktadır. Lohusalık dönemi, annenin vücudunu toplamaya başladığı dönemdir ve bu dönemde dikkat edilmezse vücut kendini daha zor toparlar bu da annenin canını sıkmaya yeter. Özel olarak tasarlanan lohusa korsesi, vücudun daha erken sürede kendini toplamasına yardımcı olmaktadır. Modelleri bakımından zengin seçeneklere sahip olması her annenin kendi zevkine göre bir model bulmasını kolaylaştırıyor. Klasik lohusa korsesi modellerine ek olarak sıklaştırıcı, toparlayıcı, boxer lohusa korsesi modellerinin bulunması, ihtiyacınız daha kolay cevap bulmanıza yardımcı olacaktır.


En iyi ürünler için doğru adres
Lohusa ürünleri konusunda beklentilerinizi karşılayabilecek bir web sitesi arıyorsanız, alanında uzun zamanların deneyimine sahip olan lohusam.com’un sunduğu ayrıcalıkları değerlendirebilirsiniz. Tüm ürünlerde indirimli fiyatların uygulandığı, hızlı kargo özelliği ile siparişlerin hızlı bir şekilde ulaştırıldığı site ile alışverişinizi daha güvenilir bir ortamda yapmanın keyfine varabilirsiniz. Kampanyaları takip etmek ve lohusa kıyafetleri ihtiyaçlarınızı doğru yerden temin etmek için siteyi ziyaret edebilirsiniz. 


1 yorum: