27 Kasım 2014

Kate Middleton: Katherine Hooker Elbise


Yardım meleği olarak, destek verdiği kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunan Kate Middleton, geçtimiz günlerde patronluğunu yaptığı East Anglia Çocuk Hastanesi'nde arz-ı endam eyledi. Hastanede tedavi gören çocuklar ve onların yakınlarıyla ilgilenen Düşes, seçtiği kırmızı elbisesiyle hem şık hem de abartısız bir görünüm sergiledi. Kate'in hastane ziyareti için seçimi, zamansız klasik olarak nitelendirilebilecek bir Shift elbiseden yana oldu.

Katherine Hooker Ascot  Elbise

Elbise gördüğünüz üzere, her gardıropta yerini alabilecek güzide bir parça. Kate daha önce biri nişanlılık döneminde olmak üzere, İngiliz modacıdan iki manto giymişti. Kate'in seçimi olan kırmızı renk sitede gözükmüyor ancak elbisenin siyah ve lacivert modellerini halen satışta görebilmek mümkün. 380 GBP etiketli elbiseyi incelemek için tık tık.


Hamileliğin günbegün güzelleştirdiği Kate Middleton,  Kiki McDonough ametist küpelerini ve minik bir servet değerindeki "Mappin and Webb Fortune" kolyesini birlikte kullanmış. Birazcık kilo almak Kate'e gerçekten çok yakışmış.


Kate'in saç modelinin güzelliğine değinmezsem olmaz. Düşes her ne kadar saçlarını salık bırakmayı sevse de, ben ona toplu saç modellerini çok yakıştırıyorum. Yakası kapalı bu elbiseyle, at kuyruğu saç tercih etmesi de isabetli bir seçim olmuş.


Parlak renklerin Kate'e çok yakıştığı konusunda sanırım çoğumuz hemfikiriz. Kırmızı renkli bu sade kesimli elbise yine Kate'i açan, onun ışıldamasını sağlayan güzel bir parça olmuş. Bu arada unutmadan, Kate kırmızı elbisesini siyah süet Jimmy Choo Aime ayakkabıları ve kullanmayı pek sevdiği siyah süet Clutch çantası ile tamamladı. 


"Daha fazla Kate" diyenler, yukarıdaki videodan Düşes'i izleyebilirler.


Kate hakkında post yapmışken, sosyal medyada büyük olay yaratan fotoğraf hakkında malumat vermeden olmaz. Anonim bir sosyal medya hesabından yayınlanan fotoğrafta Kate, şirinlik muskası George ve Prens William'ın portresi dikkat çekiyor. Kate ve eşi tarafından imzalanan fotoğraf, söylentilere göre Yeni Zelanda ve Avustralya turlarına katılan kişilere teşekkür için gönderilen bir hediyeymiş. Kraliyet'in açıklamasına göre ilk defa resmî bir fotoğraf anonim olarak sosyal medyada yer bulmuş. Fotoğrafın geçtiğimiz Mart ayında çekildiği belirtilmiş.

Fotoğraflar: DailyMail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder