12 Ocak 2019

Gümüş Kolyeler Altın Çağını Yaşıyor


Yüzyıllardır kadınların vazgeçilmezlerinden biri olan gümüş takılara ulaşmak artık daha kolay! Eski dönemlerde fiyatı çok yüksek olduğu için sadece belirli bir kesimin sahip olabildiği gümüş takılara artık dileyen herkes ulaşabiliyor. Hatta kadınlar artık bu tasarımları gündelik hayatlarında da kullanabiliyor. Özellikle gümüş kolyeler yeni yılda altın çağını yaşayacak gibi görünüyor. Tasarımcılar yeni koleksiyonlarında gümüş kolyelere hiç olmadığı kadar geniş yer vermeye başladı. 

Gümüşün göz alıcı güzelliğini cömertçe sergileyen kolye modelleri son dönemin trendleri kapsamında artık kombin olarak kullanılıyor. Birkaç farklı gümüş kolyenin aynı anda takılmasıyla oluşan kombin trendi kadınlar tarafından çok sevildi! Günlük hayatta şıklığın tamamlayıcısı olarak tercih edilen ve giyim stillerine vurgu yaparak daha fazla ön plana çıkmasını sağlayan kolye kombinlerinde aklınıza gelebilecek her türlü tasarımı tercih edebilirsiniz. 


Gümüş Kolye Trendlerinden Uzak Kalmayın!

Bu trendi uygulayan ve gümüşün baş döndüren şıklığından ziyadesiyle faydalananlardan biri olmak istiyorsanız öncelikle yeni modelleri gözden geçirmenizi öneririz. Çünkü takılarda da moda rüzgarları bazı modellerin tarihe karışmasını sağlarken bazı modellerin de bir yıldız gibi parlamasını beraberinde getiriyor. Demode bir görünüm sergilememeniz için mutlaka modaya uygun modelleri seçmeniz lazım. İşte bu noktada hemen internetten faydalanın. 


Hem takı modasında nelerin değiştiğini öğrenmek hem de yeni tasarımlara cazip rakamlarla sahip olmak için internetten alışveriş yapmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle Coquet internet sitesinde onlarca farklı modeli bulabilirsiniz. Bu sitede beğeniye sunulan koleksiyonunun son derece şık parçalardan oluştuğunu belirtebiliriz. Haliyle hangi modeli seçerseniz seçin, modaya uygun ve şık bir tercih yapmış oluyorsunuz. 

Bu arada sitede kombin yapma derdinden sizi kurtaracak ikili ve üçlü gümüş kolye çeşitlerinin de olduğu müjdesini verelim. Tek bir klipste buluşan 3 farklı kolye modeli pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca kolyeler tek klipsle birleştiği için kolyelerin birbirine dolanması, düğüm olması gibi kullanım sıkıntıları da kendiliğinden ortadan kalkıyor. “Kendi kombinimi kendim yaparım” diyenler için de tekli ve şıklığı ile ön plana çıkan onlarca modelin bulunduğunu bilmenizde fayda var. Yeni trendleri gözden geçirmek için de bu siteye mutlaka uğrayın. 


1 yorum: