17 Temmuz 2011

Olsen'lerin çantaları : The Row


Foto: Barneys New York

Olsen ikizlerinin çantaları derken gerçekten kendi markaları olan The Row'dan bahsediyorum. Olsen'lerin tasarladığı bu çantaların modellerini çok beğeniyorum.Marka ise lüks bir marka çünkü çantalar timsah, devekuşu , kertenkele derisinden yapılıyormuş. Çantaların satış fiyatı 4700 $'dan başlıyor ve koleksiyonun tamamı şimdilik Barneys New York'da satışa sunulmuş.

Kendi çanta koleksiyonlarından seçtikleri çantaları çok fazla kullanan Olsen'ler şimdilik diğer çanta markalarını unutmuşa benziyorlar.








 Foto: JustJared
Foto: eyeprime

Diğer Fotolar:tlfan

5 yorum:

  1. bu rüküşlerin yıllardır ikoncan olarak göz zevkimizi bozduğu yetmedi şimdi de zavallı hayvanlara mı musallat olmuşlar:/ çoğu yabancı blogger da bu çantaları baştacı ediyor ama ben çok sıradan buluyorum sayın gardrop kedisi. biz en iyisi düşes kate'i izlemeye devam edelim:)))

    YanıtlaSil
  2. guzel cantalar gercekten, sokaga ciktiklari her an da reklam yapmis oluyorlar. bundan tatli is olmaz sanirim :)

    YanıtlaSil
  3. @lumos design aman o hayvancıklara musallat olmayan lüks marka da kalmadı ki :( bilmiyorum benim hoşuma gitti modeller. bu kızcağızların giyim tarzına göre çok iyiler :D Düşes Kate başka. İzleyelim di mi :)

    @olé haklısın. bence de her kareleri bedava reklam adeta.

    YanıtlaSil
  4. çanta modelleri çok güzel bence de, kendi markalarını kullanmaları daha iyi zaten bütün ünlüler aynı markalardan çantalar kullanıyor ben görmekten sıkıldım :) dediğin gibi bu kızların giyim tarzına göre çantalar süperler hehe :)

    YanıtlaSil
  5. @ gök evet değil mi, bakarsın bundan sonra the row takan ünlüleri de takip etmeye başlarız Olsen'ler dışında :)

    YanıtlaSil