8 Mart 2014

Beyaz Spor Ayakkabı Trendi *

 Fashion Vibe

 Spor şıklık akımı önemli moda trendleri arasında yer almaya devam ediyor. Spor şık görünümlerin olmazsa olmazı spor ayakkabılar da hemen her tür kıyafette kendine yer buluyor. Spor ayakkabılarda son trend ise beyaz spor ayakkabılar! Tenisçi ayakkabılarını andıran modellerin yanı sıra bilekli beyaz spor ayakkabıların sezonun trend parçalarından olduğunu belirtmek gerek.


 

2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarında tasarımcıların beyaz renkli spor ayakkabılara koleksiyonlarında yer vermesine ek olarak, sokak modasında sık sık beyaz spor ayakkabıların giyilmesi bu trendin ön plana çıkmasına sebep oldu. Bir çok moda bloggerının da yaptığı kombinlerde beyaz spor ayakkabı giymesi dikkat çekiyor. Sezonun beyaz spor ayakkabılarında minimalist modellerin ön plana çıktığını görülüyor.



Beyaz spor ayakkabılar sadece spor parçalarla değil, klasik diye tanımladığımız giyim parçalarıyla da kullanılıyor. Moda haftalarında klasik manto ve kabanlarla kullanılan beyaz spor ayakkabılar kürk ve deri parçalarla da giyiliyor. Feminen elbiseler ve klasik eteklerle de kombinlendiğini belirtmek gerek. Beyaz spor ayakkabıların favori kullanım şekli ise deri taytlarla ve Jean pantolorla birlikte giyilmesi... 

Karla's Closet

Beyaz spor ayakkabıyı sezonun eğilimlerinden monokrom renklerle giymeyi deneyebilirsiniz. Baştan ayağa beyaz giyinmek ya da beyaz ayakkabınızı siyah parçalarla tamamlamak sezonun gözde eğilimlerinden... Beyaz spor ayakkabıyı çiçek desenli, çizgili ve geometrik baskıların yer aldığı parçalarla da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yine sezonun pastel renk trendine uyarak, pastel renkli kıyafetleri beyaz spor ayakkabılarınızla tamamlayabilirsiniz.

*Bu yazı 3 Mart 2014 tarihinde Mynet Kadın portalında yayınlanmıştır.

2 yorum:

  1. zaten renklerle evlenilcek olsa beyazla evlenirdim ben kesin :) ama olay spor ayakkabı olunca düşünürüm çünkü giydiğim şey değil ama kötüde durmamış farklı olmuş konbinlerde________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğbade Ben de fazla spor ayakkabı giyen biri değilim ama iki spor ayakkabımın ikisi de beyaz. Her şeye yakışıyorlar gibi geliyor.

      Sil