11 Mart 2014

Trend: Beyaz Pinstripes


Kadın modasında maskulenlik eğilimi tüm hızıyla devam ediyor. Bu anlamda kadın giyim parçalarında kendine yer bulan en önemli trendlerden biri Pinstripes desenler... Bir süredir klasik lacivert ya da siyah üzerine ince çizgilerin yer aldığı takım elbise, etek, ceket ve pantolonları giyiyoruz, sokak modasında da durum farklı değil. Yeni sona eren moda haftalarında bu trendin aynı şekilde devam ettiğini gördük.Ancak bu sefer sokaklarda beyaz renkli Pinstripes parçalar görüyoruz...


2014-2015 Sonbahar/Kış trendleri arasında kendine önemli bir yer bulacağı şimdiden belli olan beyaz Pinstripe parçalar baştan ayağa beyaz giyme trendinde de göze çarpıyor. Rengi itibariyle, maskulen  duruşuna feminenlik eklendiğini düşündüğüm beyaz Pinstripes parçalar, şimdiden sokak modasında hatırı sayılır bir yer işgal ediyor.

 Fotoğraflar: Collage Vintage, Vogue, Pinterest

4 yorum:

  1. Kurtlar vadisi trendi bu bence :):)yıllar önce lacivert yada siyah çizgili pantolon ve ceketlerle girmişti hayatımıza sonra çok eleştirilmişti tabi o zaman maskülen takılmak moda değildi şimdi tam "the legend is back " durumu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @isabellamadhatter Haha! Haklısın hem de çok! Bir şey moda olunca önce göz alışıyor sonra bir bakmışsın herkes giyiyor.

      Sil
  2. ece sükan ve miroslava duma üzerindekilerde farketmiştim bende sanki eskilere dayanan bir desenide var sanki ama adını bilmiyorum sayende öğrenmiş olduk teşekkürlerr______

    YanıtlaSil