24 Eylül 2014

Mikro trend: Şal ve kemer

 

Burberry'nin 2014-2015 sonbahar/kış koleksiyonlarında, renk ve desenleriyle muhteşem güzellikteki elbiselere farklı desenlerde şık şallar eşlik ediyor ve bu görüntü mutlaka kemer ile tamamlanıyordu. Bu güzel trendin ilk uygulayıcısı stil ikonu Olivia Palermo oldu. Stil ikonu podyumdaki stili sokak modasına taşıdı. Ünlü stil ikonunun bu trendi takip etmesi, şal ve kemer eğiliminin bir adım daha öne çıkmasına sebep oldu kuşkusuz...

Burberry 2015-2015 Sonbahar/Kış

Aslında şalların kemer ile birlikte kullanılması bu sezona ya da Burberry'e ait bir trend değil. Geçtiğimiz kış sezonlarında yine ünlü stil ikonları Miroslava Duma ve Taylor Tomasi Hill'in şalları bu şekilde kemerle birlikte kullanmaları dikkat çekmişti. Bu sezonun dikkat çeken detayı elbiselerde desenli şalların kullanılması ve şal boyutlarının Maxi boyutlarda kullanılması oldu. Farklı desenlerle Burberry'nin yarattığı o uyum yakalanabilir, üstelik şalı kemer ile kullanmak kıyafetlere farklı bir hava da veriyor. Uygulaması basit bu eğilim, içinde bulunduğumuz sezonun denenebilir trendlerinden biri... Siz ne dersiniz?

 
Olivia Palermo
 Taylor Tomasi Hill

 Miroslava Duma

Olivia Palermo

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

8 yorum:

  1. uzun boylu, çok ince belli ve zayıf olmak lazım bu trend için yoksa kalas gibi durur kalın şalı bel bölgesine sıkıştıran valla :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @audrey Evet, özellikle kilolu ve beli kalın olanlara ben de yakışacağını düşünmüyorum. Ama çok uzun boy da gerekmiyor, ben Mira Duma'da çok beğendim mesela ;)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @darkolivee Ben de seviyorum. Sezonun en şık trendlerinden biri...

      Sil
  3. bilmeden yaptığım birşeydi ayrıca moda olma konusu ve görsellerin harika her zaman ki gibi______

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğba Ooo Tuğbacım, seni yine görmek ne güzel buralarda (: Çok teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil
  4. evet uzun zaman oldu yazamasam da hep yakından takip seni seni asla bırakmam______

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğba Biliyorum Tuğbacım beni her zaman izlediğini... Eksik olma e mi ;)

      Sil