9 Kasım 2014

Kate Middleton: Siyah Alexander McQueen Manto


Kate Middleton bugün, kasım ayının ikinci pazar günü geleneksel olarak düzenlenen Rememberance Sunday etkinliklerinde görüntülendi. Bu yıl anma törenlerinin 100. yılı olması sebebiyle daha fazla önem arz eden etkinliklerde İngilizler, II. Dünya Savaşı'nda kaybettikleri şehitleri için saygı duruşunda bulundular ve çeşitli törenlerle onları yâd ettiler. Herkesin siyahlara büründüğü törenlerde şehitlerin simgesi olan gelincik çiçeklerinden broşlar yakalara iliştirildi. Düşes de her zaman olduğu gibi siyah şık mantosu ve şapkasıyla balkonda yerini aldı.


Blogu takip edenler bilir, Kate'in balkondan katıldığı törenlerde başka görüntü olmuyor. Bu sebepten yine gördüğümüz kadarıyla yetinmek durumundayız (: Kate'in göze çarpan mantosu kendisinin en sevdiği tasarımcı olan Alexander McQueen imzası taşıyor. Mantonun belden oturması ve yine bel kısmındaki iki düğme dikkat çekiyor.

 

Mantoyu daha detaylı incelemek isteyenler şimdilik çalışan şu linke göz atabilirler. 
1745 GBP değerindeki manto yaklaşık 6280 Türk Lirasına tekabül ediyor. 


Kate görüntüsünü genellikle anma törenlerinde kullandığı Jane Corbett tasarımı siyah şapkası ile tamamladı. Bu arada içine giydiği parçanın yaka kısmı da dikkat çekiyor. Ancak herhangi bir bilgiye rastlamadım.


Sağ tarafta görülen Sophie'nin üzerindeki manto da Kate'in giydiği tasarıma oldukça benziyor.
Zira, Sophie'nin seçimi de Alexander McQueen'den yana olmuş.
Görünen o ki, kraliyet üyeleri McQueen'den vazgeçemiyor.

Fotoğraflar: DailyMail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

4 yorum:

  1. Camilla'nın da şapkası çok hoş bu arada..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Audrey Camilla da ayrı bir dünya. Son zamanlarda çok daha şık ve özenli görünüyor.

      Sil
  2. Manto aynı resmen:) kraliyet piştisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikkarne Sophie, Kate'i takip ediyor da olabilir. Ne de olsa Kraliyet'in ikonu o (: Ama pişti mi pişti tabii...

      Sil