26 Haziran 2023

Trend: Jorts

 Kot pantolon ile şort kelimesinin birleşiminden oluşan bir parça: Jorts...  Üzerimize tam oturmayan görünümleri sayesinde giyene salaş ve maskülen bir hava katıyor. Kaprilerle karıştırılmaması gereken jortlar, diz çevresinde bollaşan modelleriyle dikkat çekiyor.


Bu moda akımı 90'lardan günümüze gelen eğilimlerden biri... Kaykaycıların tarzından ilham alındığı söylense de bana göre biraz 'baba şort'larını andırıyor. Hailey Bieber'ın yanı sıra, Bella Hadid'in de Jorts'lar ile çok fazla görüntülenmesi, ardından Tiktok ve IG gibi platformlarda bol bol giyilmesi bu yaz sezonunun Jorts'ların zamanı olduğunu işaret ediyor. 


Bu sezonda Jorts'ları crop top bluzlarla ya da atletlerle rahatlıkla giyebilirsiniz. Bol ve salaş bir parça olduğundan üst giyimde daha üzerimize oturan parçaları tercih etmek doğru olacaktır. Daha  maskülen görünümler için gömleklerle giyebilirsiniz. Ayakkabı olarak genellikle kovboy çizmeleri ile kombinlense de sandalet veya spor ayakkabılarla eforsuz bir görünüm  sağlayacaktır.


Fotoğraflar: Pinterest


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder