13 Haziran 2023

Trend: Tenniscore

Bu sıralar gardırobunuzda "teniscore" olarak adlandırılan bir akıma yer açmanın tam zamanı. Spor giyim ile şık detayların birleştiği bu trend, rahatlık ve şıklığı bir araya getiriyor. Teniscore, ismini tenis sahalarından alıyor ve bu sporda giyilen kıyafetlerin günlük stilde kendine yer bulmasını ifade ediyor. Bu eğilimin temelinde ise kesinlikle rahatlık yatıyor. 


Teniscore eğiliminde, beyaz spor ayakkabılar vazgeçilmez parçalardan biridir. Beyaz tenis ayakkabıları, herhangi bir kombini anında canlandırır ve rahat bir şıklık katmanıza yardımcı olur.

Bir diğer önemli parça ise rahat kesimli bir etek veya şorttur. Pliseli etekler veya spor şortlar, teniscore tarzının temel parçalarından biridir. Rahat bir üst ile tamamlayabileceğiniz bu parçalar, feminen bir tarzı yansıtırken hareket özgürlüğü de sağlar. Ek olarak breton bluzları da bu tarzla birlikte kullanabilirsiniz.


Renk konusunda ise, beyaz ve nötr tonlar ön plandadır. Beyazın sıcak mevsimlerle ilişkisi, teniscore tarzına da yansır. Bununla birlikte, lacivert, bej, siyah ve yeşil gibi renkler de bu tarzda sık rastlanan tonlardan...


Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder