15 Haziran 2023

Trend: Altın küpe

Altın küpe, hem podyumlarda hem de sokak modasında büyük bir geri dönüş yaptı. Sadece sarı altın değil, aynı zamanda pembe ve beyaz altın da tercih ediliyor. Tabii ki, değerli taşlar, inciler, elmaslar veya kristallerle süslenerek daha değerli ve şık bir hale getiriliyorlar. Peki, 2023 moda trendleri için en popüler modeller hangileri? Haydi gelin altın küpe modasına yakından bakalım.

Altın küpede hangi modeli seçmelisiniz?

Halka küpeler, zamansız bir klasiktir. Bu yüzden hemen her boya yatırım yapabilirsiniz. Ama küçük ve göze çarpmayan modeller, her gün ve her durumda kullanılabilecek en uygun seçenektir. Büyük, hatta devasa boyutta olanlar ise dikkat çekmek isteyenler veya gece davetlerinde sofistike bir görünüm isteyenler için ideal bir seçim olabilir.


Moda tasarımcılarının sunduğu pek çok seçenek arasında, uzun küpeler de oldukça popüler. Özellikle omuzlara kadar uzanan uzun modeller revaçta. Podyumlarda gördüğümüz modeller, oldukça orijinal, eksantrik ve dikkat çekmek için tasarlanmış. Sanat eserini andıran tasarımlar, inciler ve renkli taşlar da uzun küpelere eşlik edebiliyor.


Çiçekli modelleri de es geçmeyin. 

Büyüklü küçüklü floral tasarımlar kulakları süsleyecek.


Tek küpe takma trendi de yine yükselişte... 

Taşlarla süslü bu tarz altın rengi bir küpe edinebilir ve hoş tarzınızla dikkat çekebilirsiniz.


Fotoğraflar: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder