14 Haziran 2023

Şekilli bir kalça için arka cep tüyoları

Bugün şekilli bir kalçaya sahip olmanızı sağlayacak birkaç moda tüyosu paylaşmak istiyorum. Pantolonunuzun arka cep tasarımı kalça şeklinde önemli bir rol oynayabilir. Daha açık konuşursam cep tasarımlarının kalça şeklinizi vurgulayacak şekilde kullanılması, kalçanızı daha kıvrımlı gösterebilir. İşte karşınızda daha dolgun bir görünüm elde etmek için arka ceplerle ilgili bazı stil sırları!


Yüksek Bel Pantolonlar: Kalçalarınızın kavisli görünmesini sağlamak için yüksek bel pantolonlardan edinin. Bu tarz jean'ler ya da pantolonlar belinizin tam üzerine oturduğu için kalçalarınızı belirginleştirir ve daha dolgun bir görünüm yaratır. Yüksek bel pantolonlarla birlikte gelen arka cep detayları, kalçalarınızın daha kavisli ve formda görünmesine yardımcı olabilir. Ek olarak yüksek cepler kalçanızın daha kalkık görünmesini sağlar.


Mesafeli arka ceplere odaklanın: Ne sihirdir ne keramet, ufak ama önemli bu detay ile kalçalarınızı olduğundan daha geniş gösterebilirsiniz. Dar kalçalarınızdan yakınıyorsanız, iki cep arasındaki genişlik arttıkça kalçalarının daha geniş göründüğünü bilmelisiniz. Bu şekilde daha orantılı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Cep Boyutlarına Dikkat: Arka ceplerin boyutu, kalçalarınızın şeklini belirlemede önemli bir rol oynar. Daha dolgun bir görünüm için büyük veya orta boyutlu arka ceplere sahip pantolonları tercih edebilirsiniz. Bu tür cepler, kalçalarınıza hacim kazandırır. Lakin, çok büyük veya abartılı cepler, kalçalarınızın olduğundan daha geniş görünmesine neden olabilir, vücut tipinize göre bu detaya dikkat edin. Bu arada ceplerin fazla düz ve aşağıda olması kalçanızı basık gösterir.


Süslü Arka Cepler: Pantolonunuzun arka cebindeki süslemeler ve baskılar, daha kıvrımlı gözükmenizi sağlayabilir. Örneğin, metalik detaylar, taşlar veya işlemeler arka cebi vurgulayabilir ve dolgun bir görünüm elde etmenizi sağlayabilir. Ama süslemeleri abartmamaya dikkat edin, aşırı süslemeler de kalçalarınızın olduğundan daha geniş görünmesine neden olabilir.


Fotoğraflar: Pinterest


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder