30 Mart 2014

Recycle Kate: M Missoni Manto


Kate Middleton, dün eşiyle birlikte bir arkadaşının nikah törenine katıldı. Nikah töreni için mavilere bürünen Düşes, daha önce 2012 yılında giydiği M Missoni tasarımı mavi renkli mantosunu giymeyi tercih etti. Mantoyu hatırlamak isteyenleri buradan alalım. Mantonun içine yine önceden giydiği Whistles Bella elbisesini giyen Düşes, favorisi olan siyah süet Episode Angel ayakkabılarıyla kıyafetini tamamlamış.


Sizi bilemiyorum ama ben Düşes'i çok hoş buldum. Yana attığı saçlarını, kendisine çok yakıştırdığım Lock & Co. Fairy Tale şapkası ve Cassandra Goad küpeleriyle tamamlamasına bayıldım. 


Yalnız, düğünde ilginç bir durum var, Düşes pişti olmuş. M Missoni, 2010 kış koleksiyonuna ait mantonun aynısı düğüne katılan başka bir hanım tarafından da giyilmiş. Sanırım Kate Middleton ilk kez pişti oluyor (:


Kate Middleton ile ilgili bir başka havadis ise, resmi bir aile portresinin yayınlanması... Evlerinin penceresinde çekilen fotoğraftan minik prensin ne kadar büyüdüğünü ve ne kadar da tatlı bir bebek olduğunu tespit etmek zor değil. Kate Middleton da harika görünüyor, ama Prens George'un köpeğe o bakışından gözümü alamıyorum. 8 aylık minik Prens'in şirinlik abidesi olduğuna şüphe yok!

Fotoğraflar: Dailymail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder