1 Mart 2014

Villada Tatil Yapmayı Kim İstemez?


Yaz tatili herkes için önemlidir. Bütün yorgunluğun atılması ve yeni bir döneme dinç bir vücutla başlamak için iyice dinlenip, yenilenebileceğimiz bir zamandır çünkü. Kimisi tatil için pansiyon, kimisi her şey dâhil bir otel, kimisi ultra her şey dahil otel seçerken kimisi de villa da yapmayı tercih eder. Maddi durumun bu konuda çok büyük etkisi vardır kuşkusuz ancak villa da bir yaz geçirmek için aslında sandığınız kadar da büyük harcamalara gerek yok. Açıkçası böyle bir şeyi arkadaşlarımdan ilk duyduğumda kulaklarıma inanamamıştım. Uzun zamandır da Kaş‘a gitmek istiyordum. Arkadaşlarımın tavsiyelerini de göz önünde bulundurdum ancak tabii ki kendi araştırmamı yapmayı ihmal etmedim ve gördüm ki en uygun Kaş villaları Patara Property‘de.

Aradığım özellikleri ve fiyat karşıma bir internet sitesinde çıktı. Pataraproperty.com‘da kiralık villaları gördüğümde yapacağım güzel tatil için sabırsızlanmaya başladım. Eşim ve çocuklarımla birlikte koskoca bir villada çok konforlu ve rüya gibi geçirebilecektik.
 
Her şeyden önce Kaş Antalya‘nın en güzel ilçelerinden birisi ve unutulmayacak bir tatil için en doğru adres. Patara Property’nin kiralık villaları ise Kaş’ın en güzel, merkezi yerinde. İstediğimizde çok kolay ulaşabileceğiniz merkezi ile hem gözlerden uzak hem de istediğinizde eğlenceye ve hayata karışabileceğiniz bir tatil imkânı sunuyor.



 
Villanın Özellikleri Saymakla Bitmiyor

Üç, dört, beş odalı villa seçeneklerinin bulunduğu Patara property villaları 8 – 10 kişi konaklayabilmenize olanak sağlıyor. Mükemmel dizaynı ve dekorasyonu ve eksiksiz döşenmiş eşyaları ile kendinizi adeta evinizde hissediyorsunuz. Otellerdeki gibi belirlenen saatlerde kahvaltı etmek, herkesle aynı havuzu kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. Kendinize ait bir havuzunuz ve alanınız var.
 
Hem en uygun Kaş Villaları Patara Property ‘ de hem de Kaş‘ın en güzel manzaralı villaları! Özel yüzme havuzunuz adeta denizle iç içe geçmiş gibi görünecek şekilde tasarlanmış. Gündüz havuzun keyfini çıkarıp, akşamları burada kafanızı dinleyebilirsiniz.
 
Ailecek Kaş Patara Property‘den kiraladığımız villada rüya gibi bir tatil geçirdik. Siz de hemen villanızı kiralayın derim, unutamayacağınız bir tatil sizi bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder