10 Mart 2014

Ayakkabı; Aşktan da Öte!


Bir kadına doğru ayakkabıyı verirsen dünyayı fethedebilir” demiş Marilyn Monroe... Doğru söze ne denir? Topuklu ayakkabı giydiğinizde kendinizi daha güzel hissetmiyor musunuz? Kıyafetinizin sönük olduğunu düşündüğünüzde, giydiğiniz şık bir ayakkabıyla havanız tamamen değişmiyor mu? Hem Külkedisi de beyaz atlı prensini ayakkabısı sayesinde bulmamış mıdır?

İster alçak topuklu ayakkabı sevin ister yüksek topuklu; eğer bir kadınsanız, ayakkabılarınızla aşk yaşamanız gayet tabidir. Ayakkabı alma isteğiniz asla sona ermez, ne kadar fazla ayakkabınız olursa olsun sayısı size göre hep azdır. Bunun altındaki sebep ruh halimizi ayakkabılarla yansıtmamız da olabilir. Kendinizi çekici hissettiğinizde topuklu ayakkabıları, şirin gözükmek istediğinizde babetlere yönelmeniz başka türlü açıklanabilir mi? Tüm bunların ötesinde ünlülerle özdeşleşmiş, yıldızların takıntısı olmuş yada ismi bile kalbinizin farklı çarpmasına sebep olan tasarımcı ayakkabılarından da söz etmek gerekiyor.

Biryildizol.com'da favorim olan Melissa'lar!

Sizin kalbinizi bir Christian Louboutin mi hoplatır yoksa Karl Lagerfeld'in tasarladığı bir Melissa ayakkabı mı? Favori ayakkabı tasarımcınız hangisi olursa olsun sizin için önereceğim ve tasarım ayakkabı hayallerinize ulaşmanızı sağlayacak yegane site Biryildizol.com! Sürekli güncellenen ve yeni tasarım ayakkabılar eklenen Biryildizol.com'da Charlotte Olympia'dan Louboutin'e, Jeffrey Campbell'den Chanel'e dev tasarımcıların orijinal ayakkabılarına uygun fiyat ve taksit olanaklarıyla sahip olabilirsiniz.

Kalbimi çalan "Spiked" Louboutin'ler

Dev tasarımcıların ayakkabılarına hem uygun fiyatla hem de taksit seçenekleriyle sahip istemez misiniz? Biryildizol.com'un güvenli alışveriş seçeneğiyle, ücretsiz kargo avantajıyla orijinal tasarım ayakkabılara sahip olmak çok kolay. Biryildizol.com'un muhteşem ayakkabılarına göz atmak ve satın almak için tıklayın.

6 yorum:

  1. Melissa'lar cok tatli ama bazen cocuksu geliyor gozume. Esim bir gun soyle dedi; cik su hazal kaya modundan artik :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Gamze Yok yahu, öyle düşünmeyin. Bakmayın siz eşinize (: Hem her kadının içinde bir çocuk yok mu zaten ? (:

      Sil
  2. topuklu ayakkabılarım benim bir yaşam biçimim olmazsa olmaz spor ayakkabım bir tane babetim ise hiç yok almam benim aşk yaşadığım şey topuklu patilerimdirr herzman.melisalarda tatlı ama lastik olduğu için ayağımı çok vuruyor benimm_

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tuğbade Evet Tuğbacım, Melissa'lar çok uzun süre can yakıyor maalesef. Lastik ayakkabıların da kötü yanı bu çok şirinler ama can yakıyorlar...

      Sil
  3. Beymen'e gidip louboutinleri izlemekten kendimi alıkoyamıyorum , tiffany&co vitrinine bakıpkalan holly golightly misali ;);)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @İsabellamadhatter Ben de alıcı değil bakıcıyım (: Çoğumuz Holly Golightly modundayız zaten (:

      Sil