18 Mart 2014

Kate Middleton: Hobbs Persephone Trench


Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Aziz Patrick kutlamaları gerçekleşti ve Kate Middleton eşi ile birlikte geçit töreninde hazır bulundu. İrlandalı askerlerle gerçekleşen törende, Düşes yine her yıl yaptığı gibi yeşil renk giyindi. Bu sefer baştan ayağa yeşillere bürünen Kate Middleton, yaptığı zarif seçimler ve güzelliğiyle de gözümü gönlümü açtı! Geçen yıl St. Patrick için geri dönüşüm stili sergileyen Düşesimiz, bu sefer yeni parçalarla arz-ı endam etti. Kate Middleton'un yeni cicileri neler hemen göz atalım!

Yarasın! (:

Kate ile dolu günlere kavuşmamıza az kaldı, malumunuz Nisan ayında gerçekleşecek Yeni Zelanda ve Avustralya turlarında Kate'in ne giyeceği uzun süre önce tartışılmaya başlandı. Aziz Patrick Günü ise Kate'in ne giyeceğini merak edenlerin yanı sıra hamilelik haberleriyle iyice meraklanan kitle (ben  dahil) için önemliydi (: Zira, o soru Prens William'a bugün sorulmuş. Prens William'ın cevabı "Belki birgün, şimdilik bir tane yeter!" olmuş. Kate'in kız bebek beklediğini bir çok İnternet sitesinden okuduktan sonra şaşırdım doğrusu...

Hobbs Green Persephone Trench

Magazini bırakıp özümüze dönelim... Kate, geçtiğimiz yıl yaptığı gibi biz Kateseverleri hayal kırıklığına uğratmadı ve Hobbs'tan çok şık olduğunu düşündüğüm müthiş bir manto seçti. Manto muhtemelen stoklarda kalmayacak, zaten bir çok bedeni tükenmiş, hazır link duruyorken incelemek isteyenleri buradan alalım.


Manto 279 GBP imiş, ancak indirime girmiş ve şu an fiyatı yaklaşık 720 TL civarında... Mantonun trençkot kesimlerine sahip olması ve yeşil rengi itibariyle muhteşem bir militer parça olduğunu düşünmekteyim. Kate, mantonun kendi kemerini kullanmamış onun yerine siyah tonlarda (koyu yeşil de olabilir) rugan bir kemer takmış, onu da çok beğendim.


Kemer detayını daha rahat görmeniz için bu fotoğrafı ekledim, ancak burada dikkatinizi çekmek istediğim bir başka parça daha var. Düşes'in taktığı saatler bu aralar dikkatimi çekmekte, bu saat de onun tarzına uygun zarif ve şık bir parça diye düşünüyorum. Saatin markası Tissot...

Emmy Shoes Valerie Carbon

Kate Middleton'ın giydiği yeni parçalardan biri de Emmy Shoes markasına ait olan Valerie Carbon modeli... Ayakkabı stoklarda var, incelemek isteyenler tıklayabilir. Ayakkabının fiyatı 400 GBP, yaklaşık olarak 1500 TL'ye tekabül ediyor. Benim çok beğendiğim ve mantosuyla çok şık durduğunu düşündüğüm bir ayakkabı... Kate'in yeşil monokrom kıyafetini çok güzel tamamlamış.


Kate Middleton, bu güzel kıyafetini daha önce de taktığı yeşil renk Gina Foster şapkasıyla taçlandırmış. Benim baştan ayağa çok beğendiğim, Kate'e çok yakıştırdığım bir kıyafet oldu. Sanırım Düşes'e askeri tarzda kıyafetleri çok yakıştırıyorum ben... Bu arada yine magazine bağlayacağım ancak Maldivler'den yeni döndüğünü ve bundan sebep hafif bir bronzluğa sahip olduğuna da dikkati çekerim. Saçları inanılmaz güzel, hafif bronz tene yapılan yeşil göz makyajı harika... Ben bu Kate'e bayıldım, bayıldım... (:

 

Her yıl olduğu gibi bu sene de ordunun sevimli maskotu köpek Wolfhound Domhnall, Kate tarafından yoncalandı (:

Daha fazla zarafet, letafet, güzellik ve türevleri için lütfen Dailymail'i ziyaret edin (:

1 yorum:

  1. İşte bu yeşil trençkot rengi ve modeli ile benim favorilerimden biri.Kemerine de hayranım. (İnşallah gerçek yılan derisi filan değildir.)Buna benzer bir de kahverengi mantosu var, buna benzer. Görürsem ona da yorum yazacağım.

    YanıtlaSil