9 Aralık 2014

Kate Middleton: Seraphine Manto&Beulah London Elbise


Kate Middleton ve Prens William, geçtiğimiz pazar günü, iki günlük resmî ziyaret için ABD'ye gitti. Gözlerim minik Prens George'u aradı lakin çiftimiz onu İngiltere'de bırakıp New York'a gelmiş. ABD'de Barack Obama ile görüşecek olan Prens William ve bir çok etkinliğe/davete katılacak Kate Middleton için oldukça hareketli günler söz konusu... Nisan ayından ikinci çocuğunu dünyaya getirecek olan Kate'in, ABD için seçtiği kıyafetlerde şık hamile stilini istikrarlı bir biçimde devam ettirdiğini söylemek mümkün. Lafı fazla uzatmadan dilerseniz Kate'in ilk gün için seçimlerine yakından bakalım.


Karnı hafiften beliren Düşes, New York'ta ilk olarak hamile kıyafetleri üreten Seraphine markasına ait bir manto ya da manto elbise ile boy gösterdi. Açıkçası, mantoyu ilk gördüğümde bir an Kate'in Chanel giydiğini düşündüm.

Seraphine Marina Manto

Satışta olmayan manto, hamileler için tasarlanmış şık ve güzel bir parça. Mantonun rengi ve modeli çok zarif. Asıl ilginç olan Kate'i sırf hamileler için üretilmiş bir kıyafetin içerisinde görmek. Önceki hamileliğinde takip edenler hatırlayacaktır (hatırlamayanlar tık tık) ; Kate ince fiziğinin avantajını kullanarak hamile koleksiyonlarından pek kıyafet tercih etmemişti.


Kate'in kıyafetinde sırıtan tek nokta var o da çok kalın olmayan opak çorabı... Keşke daha kalın bir çorap seçseymiş de süet botlarıyla bacakları bütünleşseymiş. Bu arada Kate'in botları uzun yıllar önce giydiği bir parçaymış. Detaylı bilgi bulunca post'u güncelleyeceğim. Düşes'in çantası Russell & Bromley Muse clutch, aksesuar olarak göze çarpan eldivenleri de daha önce kullandığı Cornelia James marka eldivenler...


Düşes, aynı günün akşamında basına kapalı özel bir akşam yemeğine katılmış. Kokteyl ile başlayan geceye ABD'nin en zengin işadamları da büyük ilgi göstermiş. Bağış toplanan gece için Kate'in seçimi Beulah London tasarımı, siyah dantel bir kokteyl elbisesinden yana olmuş. 

Beulah London Amara Elbise

650 GBP fiyatla şu an satışta olan elbise, markanın 2015 ilkbahar koleksiyonundan bir parça... Elbiseyi daha detaylı incelemek isteyenler buraya tıklayabilir. Beni hiç heyecanlandırmayan sıradan bir elbise. Böyle düşünmemde Kate'in daha önce benzer modelleri giymesi de etkili olmuş olabilir. Kate'den akşam yemeği için daha çarpıcı bir kıyafet bekliyordum belki de...


Kate'in ayakkabıları ve taşıdığı Mulberry çantası yıllardır aşina olduğumuz aksesuarları... Düşes'in küpelerini de pek sevmedim. Böyle dantelli bir elbise için biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Yine de Kate'in fantastik göründüğünü söylemek gerek. Hamilelik sebebiyle aldığı kilolar yüzüne yansımış ve kesinlikle yaş atmış! Çok daha genç göründüğünü söylemek gerek. Hatta yukarıdaki fotoğraf bana Prens William ile flört ettiği günleri hatırlattı yahu (:

Düşes'in New York seçimlerini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

1 yorum: