15 Aralık 2014

Çanta ve Aksesuarda Ama Böylesi Yok ki!


Amaboylesiyokki.com olarak yeni yıla sayılı günler kala 2015 yılı moda dünyasından seçtikğimiz ithal, yerli çanta ve şemsiye modellerini kapınıza kadar getirirken, mevcut kampanyalarımızın üzerine ilave kampanyalar ekleyerek kaliteyi en avantajlı hale getirdik. Tek çekim ve havale indirimleri, üyelik yorum ve arkadaşına öner puanlarının size alışveriş sırasında indirim olarak yansıması bunun en güzel göstergesidir! Ayrıca aldığınız çantaların yanında çanta askısı hediye olarak gönderilecektir.


Ekibimiz özverili bir şekilde sürekli olarak kendini güncelleyip, yeni trendleri ve beğenileri takip ediyor ve modaya uygun sayısız alternatifi modasever hanımlara sunuyor. Amaboylesiyokki.com hemen her kıyafetle yakışabilecek çanta seçeneklerini kapınıza kadar getirerek sizlere eşsiz bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.


Ürünler hakkında eksiksiz bilgi edinebilmeniz için, sitemizdeki bütün ürün fotoğrafları kendi stüdyolarımızda çekilip, doğal ışıkta “gözün gördüğü gibi” ve renk sapması olmayacak en iyi şekilde dijital ortama aktarılmıştır. Müşterilerimizin seçimini kolaylaştırmak amacıyla ürünlerin bir çok açıdan fotoğrafı çekilmiş ve sitede en ince ayrıntısına kadar detaylı bilgi verilmiştir. Bu açıdan da müşterilerimize güvenilir,keyifli ve eşsiz bir alışveriş deneyimi sunuyoruz.


Kaliteli konseptleri, avantajlı fiyatlarla sunarken kuruluş ilkelerimiz gereği satın aldığınız çanta modelleri, aksesuar ve şemsiye modellerini en hızlı şekilde sizlere ulaştırmakla beraber satış sonrası müşteri memnuniyeti desteğimizle amaböylesiyokki güvenini hissedeceksiniz. Kuruluşumuz ticari kaygılardan uzak ve sadece sizlerin memnuniyetine yönelik hizmetlerimizle, piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyatı kaliteden hiç bir şekilde ödün vermeden sizlere sunuyoruz ve sizlere eşsiz bir alışveriş deneyimi vaat ediyoruz


Farklı bir boyut kazandırmak amacıyla çanta,aksesuar ve kıyafette beğendiğiniz ürünü indirimli ve bol taksitli alma imkanını sunan kuruluşumuz uyguladığı yeniliklerle sizlere “amaböylesiyokki“ dedirtecektir.

Aldığınız ürünün en hızlı ve sorunsuz bir şekilde teslim etmek için sipariş verdiğiniz gün içerisinde ürünü kalite kontrolden geçirip kargolama işlemlerinizi yapıyoruz. Ürünlerle ilgili her türlü sorunlarınız için bizlere http://amaboylesiyokki.com/ sitemizdeki canlı destek panelinden 7/24 iletebilir ve profesyonel ekibimizden maksimum destek alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder