19 Aralık 2014

Anine Bing Botlar

 Blonde Salad

Retro Punk akımların etkilemesiyle birlikte uzunca bir süredir kullanılan zımbalar, içinde bulunduğumuz sezon da popüler olmaya devam ediyor. Özellikle çanta ve ayakkabılarda kendine hatırı sayılır bir yer bulan zımba detayı altın ve gümüş tonlarında dikkat çekiyor. Deri ile kullanıldığında çok daha vurucu olan bu detay, bu sıralar genellikle deri botlarda görülüyor. Bir çok moda bloggerının zımba detaylı deri botlarıyla yaptıkları kombinler dikkat çekici... 2013'ten beri Anine Bing tasarımı zımbalı botların ortalığı kasıp kavurduğunu söylemek gerek...

 Anine Bing

Anine Bing'i mutlaka tanıyanlar vardır. Modellik yapan, müzikle uğraşan ve aynı zamanda moda aşkıyla "Anine Bing" markasını yaratan Danimarkalı tasarımcı... Rachel Zoe'nun desteklemesiyle 2012'de kendi şirketini kuran güzel model, tasarımlarında daha çok Rock (hatta bohem Rock) şıklığına yakışan parçalar görülüyor. Anine Bing tasarımlarını merak edenler buraya tıklayabilir. 


En çok da botları popüler olan tasarımcının zımbalı botlarının stil bloggerlarının gönlünde ayrı bir yeri var. 700 Dolar fiyatla satışa sunulan botlar tanınmış moda bloggerlarının hemen hepsinde mevcut. Uzun zamandır dikkatimi çeken bu güzel parçayı kombinlerinde değerlendiren blogger'lara göz atmaya ne dersiniz?









FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder