31 Aralık 2014

Önce konfor sonra adım


Hepimiz günlük yaşantımızda, sporda, baloda, düğünde, bayramda aklınıza gelebilecek onlarca şeyde ayakkabı kullanırız. Peki ayakkabıda nelere dikkat ederiz? Konforuna mı yoksa güzelliğine mi ya da daha başka bir şeyine mi? Asıl öncelliğimiz her zaman konfor olur. Spor ayakkabısı alırken hareketimizi rahat bir şekilde yapabilmemize olanak sağlasın, terletmesin, koku yapmasın gibi özellikleri ön plana çıksın veya kışın bot alırken ayağımızı sıcak tutsun, su geçirmesin gibi bazı şartlara sahip olsun isteriz. Bunlar aslında bizim konforumuz, yani zorunluluklarımızdır. Spor yapan insanlar için spor ayakkabısı vazgeçilmezdir. Özellikle kadınlar için bu durum söz konusudur. Kadınlar konforlu ayakkabı kullanmayı erkeklere göre daha çok tercih eder. Spor -ki genelde koşu- yaparken birden fazla konfor özelliğini göz önünde bulundururlar. Peki bu kadınlar koşu için en konforlu spor ayakkabılarını nerede bulurlar? Aslında odak noktamız burası. En konforlu kadın koşu ayakkabı modelleri için ziyaret ettikleri tek bir yer var.



Kadınlar bu gibi konularda gerçekten çok iyi yardımlaşır. Özellikle koşu yapan kadınlar yeni başlayacak arkadaşları için çeşitli şeyler önerirler. Koşu ayakkabısı, kıyafetler, neler yapılmalı neler yapılmamalı gibi... Çoğu kadın, kendi markasını kendini ifade eden ve kendi konforunu yaşayabileceği koşu ayakkabıları arar. Sonuç olarak her insanın ayak yapısı da düşünceleri de zevkleri de konfor anlayışları da birbiriyle aynı değil. Dolayısıyla kendine ait seçimleri rahatlıkla yapabilmesi, koşu yaparken kendini çok daha iyi hissetmesine sebep olacak ve bu da yaptığı koşunun verimini arttıracaktır. Bayanlar artık bu konuda da kendi işlerini gayet iyi biliyor. Bunca seçeneği ve seçimi yapabilecekleri tek yer olan, kalitesiyle kendini ispat etmiş olan Yalıspor'u diğer arkadaşlarına öneriyorlar. Koşu ayakkabısı tavsiyesi yerine içinde bir çok koşu ayakkabısı seçeneği bulunduran Yalıspor'u tavsiye etmek, olası bir olumsuzluğun önüne geçmek için çok mantıklı bir davranış olarak geliyor.

   Kadınlar koşu yaparken konfordan mahrum kalmak zorunda değiller. Eğer koşuya başlayacak bir bayansanız ve konforunuza gerçekten düşkünseniz,konfor ve koşu tek bir noktada sizin için birleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder