12 Aralık 2014

Recycle Kate: Jenny Packham Elbise


Kate Middleton ve Prens William, ABD gezilerinin son gününün akşamında Metropolitan Sanat Müzesi'nde düzenlenen St. Andrews 600. Yıldönümü Yemeği'ne katıldılar. Geceye hangi ABD'li tasarımcının tuvaletiyle katılacağı merakla beklenen Düşes, yine ters köşe yaptı ve daha önce iki kez giydiği Jenny Packham tasarımı mürekkep rengindeki elbisesini bir daha giydi. ABD'deki son etkinliklerine de "Recycle" elbisesi ve gerçekten prensesleri aratmayan güzelliği damgasını vurdu.



Bu kareyi o kadar fotoğrafın arasından gözüme kestirdim. Sanki Kate, Kate değil de Cinderella olmuş baloya gidiyor (: Elbiseyi daha önce de giymişti fakat bu sefer bir başka yakışmış, bir başka taşımış sanki...


Kate bu elbiseyi ilk defa 2013 yılının Ekim ayında giymişti. İlk giydiğinde (tık tık) takı olarak sadece bir bileklik takmayı tercih eden Düşes, ikinci olarak 2014 Şubat yılında bu elbiseyi yeniden giymişti. O zaman (tık tık) muhteşem bir gerdanlıkla kombinlediği elbisesini şimdi gözalıcı bir küpe-bileklik takımla tamamlamış.


Kate'in taktığı küpe-bileklik elmas ve zümrütten oluşuyor. Saraydan alınan bilgiye göre bu çok değerli mücevherler "özel hediye"ymiş. Kate, saçlarını topuz şeklinde toplayarak küpelerin ön plana çıkmasını sağlamış. Bence bu elbiseye de topuz saç daha çok yakışmış.


Vee Kate Middleton'ın mini ABD Turu'da burada biter (:
Tur boyunca haftayı Kate ile kapatmama sabır gösteren sevgili takipçilerime teşekkürü borç bilirim (:

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder