31 Aralık 2014

Trend: Biker Pantolon

 

Kıyafetlerde Rocker havası popüler olmaya devam ediyor. "Rock Chic" ya da "Biker Chic" olarak anılan stilde genellikle deri ve deriden oluşan parçalar, metal detaylar, fermuarlar vb. ayrıntılar öne çıkıyor. Sokak modasının sahiplendiği bu güzide akım, motorcu ceketlerinden sonra da şimdi de motorcu pantolonları ile yine gündemde... Nam-ı diğer "Biker pantolon" hem moda devlerinin hem de ulaşılabilir Fast Fashion markaların koleksiyonlarında yer verdiği dikkat çekici bir parça olarak yerini alıyor.


Bu pantolonlarda ya da taytlarda dikkat çeken detay; dizde veya farklı noktalarda dikişlerden detayların bulunması ve ceplerde-paçalarda kullanılan fermuarlar... Çoğunlukla suni deriden üretilen Biker pantolonlarla kot kumaşlarda da karşımıza çıkıyor. Kapitone detaylar da yine bu sürücü pantolonlarında dikkat çekiyor. Sokak modasında bol bol görülen ve stil bloggerları tarafından sık sık giyilen bu parça asi stillerden hoşlananların dolabında yerini alacağa benzer...

Yılın son post'unu da yazmışken; tüm takipçilerimin ve okurlarımın yeni seneye bomba gibi girmelerini temenni eder, 2015'in herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini can-ı gönülden dilerim!



Fotoğraflar: Pinterest

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

1 yorum: