12 Aralık 2014

Aradığın moda Butigen.com’da!


İnternet kazan, biz kepçe… İnternet’in yaygın kullanımı artık alışverişlerimizi online olarak yapmamızı sıradan, hatta günlük bir aktivite haline getirmiş durumda… Hal böyleyken, birbiri ardına açılan online alışveriş siteleri bir çok seçeneği bizlere oturduğumuz yerden sunuyor. En çok da kadın giyim konusunda İnternet’teki geniş ürün yelpazesi zaman zaman kafamızı karıştırıyor. Zamanın çok kıymetli olduğu günümüzde, o site senin bu site benim diye gezinmek yerine tek bir ekrandan aradığınız ürünün satıldığı siteleri ve fiyatlarını görmeye ne dersiniz?




Eğer cevabınız evetse, online alışveriş tutkunlarına güzel bir haberim var! Google gibi bir arama motoru düşünün fakat bu arama motoru ilgilendiğiniz ürünle ilgili bilgileri tek tıkla karşınıza getirsin. Almak istediğiniz bir ürünü arama kutucuğuna yazarak, Türkiye'de faaliyet gösteren 50 üzeri online alışveriş sitesinde bulunan bütün ürünleri tek tıkla ekranınıza dökebilir ve bu sayede fiyat karşılaştırması da yaparak bütçenize uygun, en hesaplı ürünü bulabilirsiniz. Akılınızda ayakkabı almak varsa, kadın ayakkabı modellerinden istediğinizi sitede aratın ve aradığınız modeli satan bütün alışveriş sitelerine tek tıkla ulaşın. Butigen.com işte bu kadar basit ve kullanışlı bir internet sitesi...

Alışveriş konusunda yapacağınız aramayı sadece ürün bazlı olarak da düşünmeyin. Alışverişinizi Butigen.com’da bulunan kategorilere göre de yapabilirsiniz. Sitede size kolaylık sağlamak için ürün gruplarını bir arada toplayan kategorilere göz atmak mümkün... Örneğin, kadın çanta kategorisinde bulunan ürünlere göz atabilir, hem modelleri hem de fiyatları size hitap eden mağazaları da bu sayede keşfedebilirsiniz. Butigen.com’da sadece kadın modasıyla alakalı ürünlerin olduğunu da sanmayın. Sitede bulunan kategorilerin içerisinde hem erkek hem de çocuk giyim ürünlerinin olduğunu belirtmek gerek. İnternet’ten alışveriş yapmayı seven beyler de erkek giyim ürünlerine kolaylıkla ulaşmanın keyfini yaşayacak.

 

Butigen.com’da 50’den fazla mağaza bulunuyor. Site içerisinde her gün 100.000 yeni ürün yerini alıyor. Marka ve mağazaları da aratabileceğiniz Butigen.com, modayı sizin yerinize takip ediyor ve hem paradan hem de zamandan tasarruf ettiriyor. Butigen.com alışverişlerinizde size aracılık yaparken, sunduğu tüm kolaylıklar için hiç bir ücret talep etmiyor. Butigen.com’u sık kullanılanlarınıza eklemeyi unutmayın! 
Keyifli alışverişler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder