26 Aralık 2014

Kate Middleton: Moloh Turpin Manto


Kate Middleton ve eşi Prens William, her yıl düzenlenen geleneksel Noel ayinine katıldılar. Sandringham şehrinde düzenlenen etkinliklere İngiliz kraliyet ailesinin hemen hemen bütün üyeleri katıldı. İki canlı Düşesimizi Noel kutlamaları sebebiyle daha parlak renklerde görmeyi beklerken, Kate'in baştan ayağa kahverengi tonlarına bürünmesi beni şaşırttı. Dilerseniz detaylara yakından bakalım...


Kate'in Noel etkinlikleri için seçtiği Moloh markasından kruvaze model, kahverengi/krem tüvit kumaştan mantosu 2013 kış sezonuna ait... Manto, 18. yüzyıl giyim tarzından esinlenerek tasarlanmış. Geçmiş sezonlara ait olduğundan hakkında pek de fazla malumat edinemedim. Bana sorarsanız, güzel bir seçim lakin mantonun boyunun daha kısa olmasını yeğlerdim.


Kate'in yaprak şeklindeki küpelerini ilk defa 2012 yılındaki Malezya turunda görmüştük. Şapkası ise yine daha önce kullandığı Lock & Co. markasının "Betty Boop" modeli... Kate'in mantosunu tamamladığı eşarp da çok şık görünüyor. Eşarp hakkında bilgi bulunca Post'u güncelleyeceğim.


Kate, ayakkabı seçimi olarak daha önce yeşil rengini giydiği Emmy Shoes markasına ait Valerie modelini tercih etti. Bu sefer kahverengisini giyen Düşes'in 400 GBP fiyatla satılan ayakkabılarını incelemek isteyenler buraya tıklayabilir.


Kate'in görünümünü genel olarak çok sevmedim. Böyle neşeli bir günde kırmızıları çekmese de daha iç açıcı renkler tercih edeceğini sanmıştım. Bir de üstüne kahverengi çorap, ayakkabı, eldiven ve şapka bütünlüğünü görmek hoşuma gitmedi. Prens George'u yine evde bırakan Kate'in hamileliği bir öncekinde olduğu gibi pek belli olmuyor.

Düşes'in kahverengi kombinini siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Daily Mail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. Kate Middleton her zaman çok şık ve zarif. :)

    YanıtlaSil
  2. benşm hoşuma gitti ama daha renkli olsa süper olurdu orası kesın.. ayrıca burda yok ama ben ilk defa görüp şaşırdıgım için söylemek istedim kate ve wiliam mı ilk defa el ele tutuşurken gördüm :)

    YanıtlaSil