3 Aralık 2014

Kışın mini etek nasıl giyilir?


Mini etekler bazılarımız için yazın olduğu kadar kışın da vazgeçilmez giyim parçaları arasında olabilir. Ancak dışarıdaki soğuk hava, mini etek giymek konusundaki cesaretinizi kırabilir. Kış mevsiminde üşümeyi ve üşütmeyi dert etmeden mini etek giyebilmek için, birazdan önereceğim stil önerileri belki de hayat kurtarıcı olabilir! İşte karşınızda kışın mini etek giymenin yolları...

Olivia Palermo

 1- Doğru eteği seçin. Yani eteğinizin boyu mini de olsa, kumaş olarak kışa uygun ve sizi ısıtacak tarzda olmasına dikkat edin. Bunun için yünlü kumaşlardan, kadifeden ya da tüvit kumaştan eteklerden edinebilirsiniz.


2- Opak çorapla giyin. Opak çorapların kalın denyelerinden edinin ve mini eteklerinizle birlikte giyin. Özellikle kışın sık sık mini etek giyecekseniz, siyah renkte kalın opak çoraplardan edinmenizi tavsiye ederim. Üstelik siyah opak çorabın çok şık durduğunu ve bacaklarınızı olduğundan daha ince göstereceği gerçeğini de unutmayın.


3- Taytla giyin. Çok soğuk günlerde taytları mini eteklerinizle giyebilirsiniz, zira taytlar opak çoraplardan daha kalındırlar. Tabii burada dikkat etmeniz gereken, taytınızın çizmenizle/botunuzla ya da eteğinizle aynı tonlarda olması ve bacaklarınızı bir çorap gibi iyice sarmasıdır.


4- Diz üstü çorapla giyin. Diz üstü çoraplarınızı ince çoraplarınızın üzerine giyerek mini eteklerinizi kombinleyebilirsiniz. Bot ve çizme ile tamamlayacağınız görüntünüzle hem şık hem de sizi sıcak tutan bir kıyafete imza atmış olacaksınız.

5- Uzun mantolarla giyin. Dizlerinizin aşağısına kadar uzanan yün mantolarla mini eteklerinizi giyebilirsiniz. Üstelik bu sezon birbirinden güzel uzun manto modelleri de var!

 

6- Diz üstü ve ya diz hizasında çizme edinin. Diz üstü çizmeler sezonun trendlerinden... Eğer mini etek sık giyen biriyseniz diz üstü çizmelerden edinebilirsiniz. Mini etek, düz üstü çizme ve opak çorapla yaptığınız kombinasyonla sizi şık ve sıcak tutan bir kıyafet elde edersiniz.

 
 
Taylor Tomasi Hill

Fotoğraflar: Pinterest ve Tumblr

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

1 yorum:

  1. kışın opakla mini etek elbise ayağımdan çkmıyor bayılıyorum etegi konbın yapması biraz zor olsada kazaklarla ince tirikolarla elbiseler opakla müthiş tabiki mini olanları_______

    YanıtlaSil