7 Nisan 2014

Moda, podyumdan sokağa indi!


Moda tasarımcılarının yarattığı parçalar, önce podyumda dikkatimizi çeker, sonrasında sokak modasının yorumuyla kalbimizi çalar...  Tabi ki, her parça için aynı şeyi söylemek zor ancak bazı tasarımlar var ki; podyumda görüldüğü andan itibaren ikonikleşir, zihnimizde yer eder ve ona sahip olma isteği uyandırır. Sahip olma hayali kurduğumuz tasarım parçaları hayalden gerçeğe dönüştürebileceğiniz adres ise: Biryildizol.com


Daha önce, tasarım parçaları kolay bir şekilde gardırobumuza taşıma imkanı veren Biryildizol.com'dan bahsetmiştim. Yine aynı sitede yer alan ve podyumda gördüğünüz şık tasarımlara sahip olmanızı sağlayacak "Sokak Modası" kategorisinde birbirinden güzel parçaları bulabilmeniz mümkün... Hem podyumun öne çıkmış parçalarını hem de ünlü yıldızların seçimlerini aynı kategoride toplamış Biryildizol.com...  Karen Millen ve Emilio Pucci gibi dev tasarımcıların parçalarına ek olarak Hollywood ünlülerinin çok sevdiği Wildfox markasını da yine aynı kategoride bulabilmek mümkün.


Bir diğer önemli kategori ise, bandaj elbiseler kategorisi. Bandaj elbiselerle bütünlenmiş marka Herve Leger'ın birbirinden güzel elbiselerini Biryildizol.com'da bulabilirsiniz. Bandaj elbiselerin ünlüler tarafından bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi, elbiselerin toparlayıcı özelliğinin bulunması... Göbek ve kalçayı toparladığı gibi vücudun daha şekilli ve kum saati formunda gözükmesine sebep oluyorlar! Biryildizol.com'un bandaj elbise kategorisine gitmek için tıklayın.

Taksit seçenekleri, ücretsiz kargo ve iade imkanı ile Biryildizol.com'da hesaplı ve keyifli bir alışveriş sizleri bekliyor!

2 yorum:

  1. Iyi hos ama %100 orjinal mi? Orjinallik garantisi veriliyor mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fashion konuyla ilgili mağazaya mail alıp bilgi almanız daha iyi olur. Sevgiler...

      Sil