4 Nisan 2014

Trend: Palladium Bot


Moda, her zaman bizlere yeni şeyler vermiyor, zaten bir çok trend post'unda değindiğim üzere dönüp dolaşıp trend oldu dediğimiz bir çok akım ve parça mevcut... Bugün de bahsedeceğim parçanın aynı minvalde bir trend olduğunu söyleyebilirim. 90'ların dönüşü muhteşem oldu diyoruz; gerçekten "muhteşem" sıfatı abartı değil. 20 yıl öncesinin en trend parçalarından biri, Palladium botlar geri dönüyorlar. Yaklaşık 2 yıldan beri süren Doc Martens ve çöl botlarının geri dönüş hareketine Palladium botları da dahil etmek gerekiyor.



Bu kanvas botlar 90'larda giyenlere hiç de yabancı değil. Tıpkı o yıllarda olduğu gibi bej ve beyaz renklerinin popüler olduğunu şimdiden söyleyebilirim. Topshop ve Zara TRF'de benzerlerini bulabilmek mümkün... Sizi bilemiyorum ama çocukluğumda bayıla bayıla giydiğim bu botlara şimdi nostaljik bir parça olarak bakıyorum. Bakalım sokak modasında durum ne olacak?




Fotoğraflar: Palladiumboots


10 yorum:

  1. Aman allahım nasıl nostalji yaşadım şimdi , lacivertti benimkiler beyaz topukları vardı ne mutlu olurdum onları gitince okul formama da çok yakıştırırdım. İnanılmaz mutlu oldum ilk fırsatta alacağım bir çift .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @isabellamadhatter çok nostaljik ya. Benimki klasik bejdi, beyaz topukları vardı. Çorapsız giyerdim ve hep ayaklarımı vururdu (:

      Sil
  2. ayy ne kadar kötü birşeyy bu böyle zevk tabiki amaa amaa yaniii____

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tugbade 90'lar işte, bazen güzel bazen zevksiz diye adlandırdığımız parçalarla dolu. Dediğim gibi ben bakmakla yetiniyorum (:

      Sil
  3. merhaba :) bir de stilettolarla ilgili post hazırlar mısnız ? :) bir de sokak modası için gri stiletto mu ten rengi stiletto mu daha uygun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Şeyma Merhaba. Stiletto ile ilgili derken kombinlenmesi hakkında mı? Ben ten rengi derim, ama grinin de modası geçmez asla ;)

      Sil
    2. Evet kombinlemesi hakkinda sizin fotograf ve kombin secimleriniz bi harika :) cok tesekkur ederim cevap verdigin icin :)

      Sil
    3. @Şeyma Tamamdır, notumu aldım şimdi. Kate Middleton gündemi yoğun olduğundan (ve bir de benim kendi yoğunluğumdan) biraz gecikebilir ancak hazırlamaya çalışacağım. Güzel sözlerin ve takibin için çoook teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil
  4. bunlar benim çocukluğumun botları :) tekrar giyer miyim sanmıyorum ama tekrar görmek hoş oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Fatma aynen, görmek güzel yeniden ama ben giymeyeceğim (:

      Sil