10 Eylül 2014

Trençkot Nasıl Giyilir?


Ara mevsim denince akla bahar, bahar denince de trençkot gelir. Bahar mevsiminin iki arada bir derede havasına en güzel cevap olan trençkot her gardıropta yer alması gereken bir parça... Giyene eforsuz şıklık vaat eden ve tarza tarz katan bu güzel parçayı kombinlemek için bir kaç stil önerisine hayır demeyeceğinizi düşünmekteyim. "Trençkot nasıl giyilir?" sorusuna cevaplar ve kombin önerileri karşınızda...


Breton bluzla 

Breton bluz ve trençkot ikilisi kişiye otomatik olarak Parizyen şıklığı kazandırıyor. Bu iki parçayla pek yanlış yapamayacağınız ortada. Bonus olarak kırmızı ruj kullanabilirsiniz...


Casual Tarz

Pek efor sarf etmeden şık olmalıyım düşünceniz varsa, kot pantolon, gömlek ve trençkot ile sade ancak stil sahibi bir görüntüye de imza atmış olursunuz.


Elbise gibi

"Nasıl yani?" dediğini duyar gibiyim. Telaşa mahal yok. Trençkotun içine kısa bir elbise giyin, topuklu ayakkabılarınızı unutmayın, tabii "elbise gibi" izlenimi bırakmak için kemerinizi bağlamayı unutmayın (:


Safari tarz

Safari tarz gündemde o halde boyu kısa bir trençkotu etnik/tribal parçalarla tamamlayabilirsiniz. Taba rengi aksesuarlar safari tarzınız için hoş bir seçim olabilir.


Kat kat

Trençkotunuzu bahara endekslemenize gerek yok. Ceket ve mont üzerine giyerek kış sezonunda da kullanabilirsiniz.


Militer tarz

Askeri eğilimin moda trendlerini etkilemesiyle haki tonları da popüler oldu. Bu yüzden bu sezon haki yeşil bir trençkotla militer bir hava estirebilirsiniz.


Omuzlarda

Modanın hayta akımı olan "ceket omuza" trendi devam ediyor. Bu trend trençkotlarla uygulandığında giyene gayet şık ve feminen bir duruş sağlıyor.


Deri trençkot

Trençkotun en feminen hallerinden biri de deri olması... Özellikle zamansız ve klasik sayılabilecek siyah deri bir trençkot edinebilirsiniz.


Kolları kıvır

Özellikle astar rengi farklı olan trençkotlarda kolları içe doğru kıvırmak şık bir görüntü veriyor.


FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

1 yorum:

  1. ahahah kendimi trençkotu omuzlarıma atmış halde düşünemiyorum :))

    YanıtlaSil