1 Aralık 2014

İndirim Kodu ve Kampanya Habercisi: indirimkodumuz.com


Alışverişlerinizi online olarak yapanlardan mısınız? O zaman bu yazı sizi çok sevindirecek. Bugün size Online alışverişlerinizi indirimli olarak yapmanıza yardım eden ve bunun için sizlerden hiçbir ücret talep etmeyen çok kullanışlı bir web sitesini tavsiye etmek istiyorum. indirimkodumuz.com sitesinin amacı online alışveriş tercih edenlere alışverişlerinde tasarruf ettirmek. Peki indirimkodumuz.com sitesi indirimli alışverişi nasıl sağlıyor? indirimkodumuz.com sitesi üzerinden alışveriş yapmak istediğiniz markayı aratıyorsunuz. Markaya ait olan kampanyaları ve indirim kodunu ücretsiz edinerek, indirimkodumuz.com üzerinden alışveriş yapacağınız mağazaya yönlenip alışverişe başlıyorsunuz. 


Tabii, siteye en son eklenen ve en tercih edilen indirim kodu ve kampanyalarını da inceleyebilirsiniz. Bunların karşılığında sizlerden hiçbir ücret talep edilmiyor. Siteye üye olmanız da gerekmiyor. Üstelik, indirimkodumuz.com yeni açılan online mağazalarla tanışmanıza da aracılık ediyor. Daha önce haberdar olmadığınız, fakat keşfettikten sonra vazgeçemeyeceğiniz güvenilir ve kaliteli online mağazalara ait indirim kodları ve kampanyalar da sizleri bekliyor.


indirimkodumuz.com internet alemini didik didik ediyor. Nerede indirim kodu, kampanya var buluyor ve bunları tek bir çatı altında sizlere sunuyor. Markafoni, Lidyana, Morhipo, Teknosa, Converse, Çiçek Sepeti… Yani giyim, elektronik, hediye, ayakkabı gibi birçok kategori altındaki aklınıza gelen bütün online mağazalara her gün onlarca indirim kodu ve kampanya ekleniyor. Gün içerisinde sadece beş dakikanızı ayırarak kazanacağınız indirimleri düşünmek insanın alışveriş iştahını kabartıyor. Tabi "Fiyat çok oldu, şunu almayayım" derdi de kalmıyor :)

İndirimlerden haberdar olmak ve alışverilerinizden tasarruf etmek için indirimkodumuz.com'u her gün ziyaret etmeyi ve sık kullanılanlarınıza eklemeyi unutmayın!


1 yorum:

  1. Bu tip sitelerden hiç fayda görmedim bugüne kadar. Bakalım bir de bunu deneyeyim. :) Teşekkürler paylaşım için..

    YanıtlaSil