1 Aralık 2014

Sevdiğim moda blogları: Dasha Gold


Havasından mı yoksa suyundan mıdır bilinmez, Avustralya'da yaşayan tasarımcı ve bloggerların farklı bir moda anlayışları bulunmakta... İşte benim bu tezimi destekleyen güzide bir moda bloggerı ile sizleri tanıştırmak istedim. Sevdiğim moda bloglarında bu hafta Dasha Gold ve onun moda blogu (belki de sitesi demem daha doğru) olan Trend Spotter karşınızda... Dasha 29 yaşında ve Rusya'da doğmuş. Aslında grafik tasarımcı. 6 yıl moda sektöründe pazarlama departmanlarında çalışmış, ardından kendi blogunu açmış. 

 

Dasha'nın 10 parmağında 10 marifet: model, yazar, editör, tasarımcı ve blogger. Blogundaki profesyonel çekimleri en az kendi kadar marifetli eşi çekiyor. Blogger trendler, renkler ve desenler konusunda oldukça cesur. Ancak serde modellik de olunca ne giyse kendine ve tarzına yakıştırıyor. Dasha'nın blogunda kendi stil fotoğrafları dışında sokak modası fotoğrafları, moda haberleri, kampanyalar ve röportajlar da bulunuyor. Dasha'yı instagram hesabından takip etmek için buraya, blogu Trend Spotter'ı ziyaret etmek için de buraya tıklayabilirsiniz.

2 yorum:

  1. dün kim milyoner olmak isteri izliyordum I. dünya savaşından sonra İngiliz askerlerinin giydiği kıyafeti sormuştu hemen trençkot dedim tabi gardrop kedisinde okuduğum posttan hatırlayarak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Green mac. Ooo süper, keşke yarışan sen olsaydın (: Takibin için çok teşekkürler.

      Sil