9 Aralık 2014

Kate Middleton: Goat Washington Manto


ABD gezisinde çocukların tedavi edildiği bir tıp merkezine bu sefer tek başına ziyarette bulundu Kate Middleton... ABD basınının büyük ilgisi ve takibiyle karşılaşan Düşes, sağlık merkezinde çocuklarla keyifli saatler geçirdi. Havanın çivi gibi soğuk olduğu bir günde gerçekleşen ziyaret için Kate'in seçimi tahmin edebileceğiniz gibi bir mantodan yana oldu. Kate'in seçtiği manto hem böyle bir ziyaret için çok uygundu hem de tam ona yakışan tarzda, çok şık bir parçaydı.


 

Kate'in seçimi, sevdiği markalardan olan Goat'tan... Manto Goat "Washington" olarak geçiyor. Stoklarda tükenmiş olan manto, yaka, kol ve bel kısmında bulunan beyaz şeritlerle dikkat çekiyor. Militer bir havası olan manto son derece şık bir seçim.


Manto, 850 Euro'luk bir fiyatla satışa sunulmuş. Kate'in üzerinde görülmesinden sonra stoklarda tükenen mantoyu yakından incelemek isteyenler henüz çalışan linke buradan ulaşabilirler.


Sanırım mantonun boyu kısa kaldığı için Kate'in giydiğine sonradan bir ekleme yapıp mantonun boyu uzatılmış. Kate içine mini bir siyah elbise giymiş. Şık mantosunu severek giydiği Episode Angel süet ayakkabıları ve Mulberry Bayswater çanta ile tamamlamış.


Yarım topladığı saçları, inci Annoushka  küpeleri ve sade makyajıyla yine çok güzel ve duru görünüyor.
Düşes'in monokrom detaylı mantosunu nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: Dailymail

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM

2 yorum:

  1. hamile değilmiş gibi görünüyor sinir bozucu derecede zayıf :) çok güzel görünüyor maşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tutu Evet pek belli olmuyor, ilk hamileliği de aynı şekildeydi. Çok avantajlı bir fiziği var kesinlikle...

      Sil