25 Eylül 2014

Kate Middleton'ın Hamile Stili


Bildiğiniz üzere, şu sıralar Kate Middleton ikinci bebeğini bekliyor ve ilk hamileliğinde olduğu gibi, yine sabah bulantıları yüzünden eve kapanmış durumda... Katılacağı resepsiyonları ve gezileri art arda iptal eden Düşes kendini özletirken, Düşes'in hamile stilini tek bir post olarak blogda paylaşmamı isteyen takipçilerim de hayli çoğaldı. Giydikleriyle hamileliği süresince en çok konuşulan ve fotoğraflanan stil olan Kate Middleton'ın,  asil ve şık hamile stiline haydi yakından bakalım...


7 Haftalık Hamile
 
Hamilelik söylentilerinin iyice yayıldığı dönemde görüntülenen Kate, henüz açıklanmasa da bu fotoğrafta 7 haftalık hamile. Düşes, Max Mara manto ve Aquatalia süet botlarıyla sade bir şıklık sergilemişti.


8 Haftalık Hamile

Tarihler 6 Aralık 2012'yi gösterdiğinde, sabah bulantılarından mustarip olan Kate Middleton, hastane çıkışında hamile olduğunu açıklamıştı. Kate'in giydiği, Diane von Furstenberg manto ve Russell & Bromley topuksuz süet çizmeler, resmi olarak ilk kez hamile stilini yansıttığı kıyafetler oldu.


 10 Haftalık Hamile

"Sports Personality of the Year" ödül töreni için sahneye çıkan Düşes'in tercihi, Alexander McQueen'den yeşil renkli muhteşem bir elbise olmuştu. Her zaman olduğu gibi sade ve şıktı.


13 Haftalık Hamile

Kate, resmi portresinin basına tanıtılacağı etkinlik için, daha önce de giydiği Whistles marka bordo renkli şifon elbise tercih etmişti.


19 Haftalık Hamile

Hamileliğinin 4. ayında artık karnı belirginleşen Düşes, çok şık bir Max Mara elbise ile karşımıza çıkmıştı. Anvelop elbise hem çok şık hem de çok rahat görünüyordu.


20 Haftalık Hamile

Hamileliğin Düşes'e iyice yakıştığı zamanlardan biri... İsviçre Alpleri'ne bir düğün için giden Kate, leopar desenli elbisesi, Max Mara olduğu tahmin edilen krem rengi mantosu ve şapkasıyla her zamanki şıklığını ve asilliğini yansıtıyordu.


21 Haftalık Hamile

Kate'in belirginleşen karnını kestane rengi Hobbs Celeste mantosu saklıyordu. Great Plain marka çiçekli elbisesi ile hamile demeye bin şahit lazım.


22 Haftalık Hamile

Kate, 22 haftalık hamilelik süresince genellikle geri dönüşüm stilini devam ettirdi. Tabii bunda avantajlı fiziğinin de katkısı büyüktü. Yılların Joseph mantosunu da, düğmelerini aldırarak hamilelik günlerinde  giymeye devam etti.


23 Haftalık Hamile

Kate, hamilelik stili boyunca şık ve yeni mantolarla da karşımıza çıktı. İşte o en güzel mantolardan biri de Goat marka ekru renk mantosuydu.


25 Haftalık Hamile

Hamileliğinin 5. ayında bile gayet fit görünen Düşes, seçtiği Moloh mantonun modeli ve deseniyle karnını saklamayı başarmıştı.


25 Haftalık Hamile

Düşes'in uzun yıllardır giydiği kırmızı renkli Armani mantosunu da bu dönemde değerlendirmesi takdire şayandı.

 

27 Haftalık Hamile

Kate'in 27 haftalık hamileliği artık belli oluyordu. Düşes seçimini yine şık mantolardan yana kullanıyor ve mint yeşili Mulberry mantosuyla hamileyken de çok şık olduğunun altını çiziyordu.


28 Haftalık Hamile

Kate'in hamileyken yaptığı en şık seçimlerden biri Emilia Wickstead tasarımı mavi renkli elbisesiydi. Sade şıklığını gri renk Rupert Sanderson ayakkabılarla taçlandırmıştı.


28 Haftalık Hamile

Kate'in herkesi büyülediği hamile kıyafetlerinden biri, Topshop elbisesi ve siyah ceketi ile yaptığı kombindi. Bir yandan etek boyu eleştirilen Düşes, diğer yandan hamile şıklığı ile ünlü moda dergilerine konu oluyordu.


30 Haftalık Hamile

Kate'in hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde yaptığı seçimlerle çıtayı daha da yükselttiğini söylemek mümkün. Şık mantosu Tara Jarmon imzası taşıyor.


32 Haftalık Hamile

Kraliçe'nin Garden Party'sinde boy gösteren Düşes, şıklığından pek tabii ödün vermiyor. Sarı renkli Emilia Wickstead mantosu ile yine hamile şıklığının zirvelerinde geziniyor.


33 Haftalık Hamile

Kate Middleton, hamileliğinin 33. haftasında ilk defa gerçek anlamda bir hamile elbisesi giydi. Jenny Packham tasarımı dantel elbisesini yakın tonlarda mantosuyla tamamlayan Düşes'in güzelliği ve şıklığı yine çok konuşulmuştu.


35 Haftalık Hamile

Kate'in son hamile kıyafetlerinden biri olan Hobbs Dalmaçya desenli mantosu da harika bir seçimdi. Dalmaçya desenin illüzyon yaratan görüntüsü Kate'in hamileliğinin son dönemlerinde olan karnını gayet güzel saklamıştı. 


35 Haftalık Hamile

Kate'in hamile olarak son görünüşü pembe renkli Alexander McQueen mantosu ile olmuştu. Hamileliği süresince İngiltere'nin serin havasının etkisiyle, büyük çoğunluğu mantolardan oluşan bir hamile stili izlediğini gördüğümüz Kate Middleton, hamile şıklığıyla en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı.

Kate'in hamile stilinde özellikle "budur" dediğiniz bir kombin veya giyim parçası var mı?

FACEBOOK  /  TWITTER  /  INSTAGRAM
 

3 yorum:

  1. Mantolarının hepsi inanılmaz şık, ama sanırım favorim Goat marka oldu, rengine duruşuna bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yağmur Goat marka manto benim de favorilerimden, hatta o mantoyla yaptığı kombini bütünüyle çok beğeniyorum.

      Sil
  2. Tara Jarmon mantosu ve kombini favorim

    YanıtlaSil